2821
2789
عنوان

جلوگیری طبیعی

178 بازدید | 11 پست

خانما بعد از جلوگیری طبیعی معذرت میخوام م.ایعی خارج میشه اما شوهرم میگه کاملا حواسش بوده

استرس بارداری نگیرم؟

همیشه قرص بوده بجز این ماه

I'll have a hard days but let's just do it.

میشه بیاین تاپیکم🥺🙏🏻

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزدل قرص نابود میکنه آدمو. چرا خودتو در مرض ناباروری و بیماری زنان میندازی در حالیکه راحت با ک اند ...

چون توی جلوگیری طبیعی همچین چیزی نبوده.

درست میگی اما باقرص خیال ادم راحته

چون توی جلوگیری طبیعی همچین چیزی نبوده. درست میگی اما باقرص خیال ادم راحته

نه قرصای الان مثه قبل نیستاااا

ک اندوم بهترین روشه. برنامه دولت افزایش تولید مثل دوست من با قرص حامله شد بنده خدا. دکترش گفت عمدا دوز قرصارو میارن پایین

من جات باشم شوهرمو میترسونم تا دیگه یاد بگیره پیشگیری باید از سمت اون باشه. اگه خودتم نمیخوای امیدوا ...

یعنی چی سوتی نداده باشم

😭

نه قرصای الان مثه قبل نیستاااا ک اندوم بهترین روشه. برنامه دولت افزایش تولید مثل دوست من با قرص حام ...

ای بابا هیچکاره این دولت درست نیس

من شک کردم چون یجورایی خوابالو شدم. حدود۱۶م اینا پریودیمه