2777
2789
عنوان

دلم گرفته

95 بازدید | 15 پست

امروز شوهرم از سر کار اومد غذا براش کشیدم اینقدر از غذا غر زد که نتونستم غذا بخورم میگه چرا سیب زمینی تو غذا نیست گفتم تو خونه نداشتیم اینقد حرف بارم کرد هیچ نگفتم دلم شکست مثل همیشه از حرفاش مشخصه که از من پیش دوستاش بد گفته اوناهم حرف منو بهش زدن و اونم هی غر میزد سر سفره جوری غذارو کوفتمون کرد که نه من نه پسرم نتونستیم بخوریم خودش خورد،بعد گفتم ببرم خونه مامانم گفت تا ش* را *ب که آوردم نخوری نمیبرم گفتم صدسال لب نمیزنم اومد دهنمو جوری فشار داد لبم از داخل قاچ خورد هیچ نشستم و گریه کردم بعد تا خوابم برد اینقدر از این زندگی خستم که هر روز از خدا میخوام مرگمو برسونه راحت بشم نه عشقی نه امیدی نه انگیزه ای ای چه میشد خدا منو ببره راحت بشم 

میشه بیاین تاپیکم🥺🙏🏻

اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپ‌نزنید🙏🏻                                                                                 متاهل و متعهد😍       اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداصبرت بده واقعامن باشم نمیزارم یروزم دوبشه پامیشم میرم خونه بابام 

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

تو پسرتو داری🥲

پسرم گناه داره اینکه بببینی یکی که از جون خودت برات با ارزش تره هر روز هی گوشت تنش تو بحث و دعوا های بی نتیجه بریزه و آب بشه دردش دیونت میکنه خداروشکر کن تنهایی 

نه تفریحی میبره نه خونه مادرم هیج جا قشنگ تو یه زندان گیر کردم خسته و داغونم دلم میگیره هر شب قبل خواب گریه میکنم از رنجی که پایانی نداره و داره کم کم منو تو خودش میکشه 

اینقد تلاش کردم جدا بشم و نشد ۱۱ ساله تو جهنمم که تمومی نداره

الان ک نمیتونی جداشی یکاری کن زندگیت درس شه باش حرف بزن بگوبااین کارای مسخره نمیشه ی عمر،زندگی کردخدایی نکرده روبچتون اثرمیذاره

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔

الان ک نمیتونی جداشی یکاری کن زندگیت درس شه باش حرف بزن بگوبااین کارای مسخره نمیشه ی عمر،زندگی کردخد ...

کار من از حرف زدن گذشته همین که موقعیت خوب پیدا میکنم حرف بزنیم سرش تو گوشیشه یا میگه حوصله ندارم حالا با همچین آدمی چیکار کنم ،اینقدر خستم که اگه مرگ بیاد به خدا بدون هیچ دلبستگی به دنیا با تمام وجودم بغلش میکنم  

کار من از حرف زدن گذشته همین که موقعیت خوب پیدا میکنم حرف بزنیم سرش تو گوشیشه یا میگه حوصله ندارم حا ...

ببرش پیش ی روانشناس ب شوهرت ک انگاربدنمیگذره شمایی ک داری داغون میشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز