2777
2789

هنرجوم اومده بود سر کلاس بعد وسط کلاس یه صدای بچه میومد عجیب غریب بود می‌گفت یااااااااا یاااااییییی از این جور صداها من خندیدم گفتم صدای کیه 😐😂

بعد بعد هنرجوم هم می‌خندید 😐😂بعد انقد میخندید من حرف کم آوردم خندیدم گفتم کسی هم چیز نمیگه بچه هاشونو جمع نمیکنن بعد این هنرجوم هی میخندیدد 

بعد که کلاس تموم شد دیدم باباش با داداش کوچیکه خودش بودن 😂😐ینی اون صداهارو داداش کوچیکه درمیاورد

وای من چقدر سوتی میدم خیلی بد شد ؟😐😂

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سوتی نبوده ک 

چرا دیگه گفتم بچه  هاشونو جمع نمیکنن😐

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
شما فقط خندیدی  سوتی کجا بود

نه اونجا که گفتم بچه هاشونو جمع نمیکنن چی 😂😐ینی به بابای هنرجوم گفتم در واقع بچشو جمع نمیکنه😐

چرا دیگه گفتم بچه  هاشونو جمع نمیکنن😐

درست گفتی دیگ بالخره شما هم وظیفه مدیریت به گردنته 

در سکوت شب نقش رویاهایت را به تصویر بکش،ایمان داشته باش به خدایی ک ناامید نمی کند و رحمتش بی پایان است..:)متعهدم ب قلبش💍
خب راست گفتی دیگ بیخیال یکم اقتدار لطفن😂🫠

وای من همش در زندگی سوتی میدم 

دیدم این هی می‌خنده نگو فهمیده بود داداششه

درست گفتی دیگ بالخره شما هم وظیفه مدیریت به گردنته 

خب زشت بود 😂😐

خب دیگ خندیده یعنی براش مهم نبوده

خب چی می‌گفت دختره خجالتیه بعدا می‌ره برای باباش تعریف می‌کنه 😐

خب چی می‌گفت دختره خجالتیه بعدا می‌ره برای باباش تعریف می‌کنه 😐

ای بابا چقدر ت برات مهمه 

اگ فکر میکنی اشتباه بوده برو معذرت خواهی کن

اگ هم فکر نمیکنی دیگ اینقدر بهش فکر نکن

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم

[QUOTE=312662697]ای بابا چقدر ت برات مهمه  اگ فکر میکنی اشتباه بوده برو معذرت خواهی کن اگ هم فکر نمیکنی دیگ ای ...[/QUOTE 

یه چی میگیا از بچه ۱۰ ساله معذرت خواهی کنم 😑به روی خودم که نیاوردم 

[QUOTE=312662697]ای بابا چقدر ت برات مهمه  اگ فکر میکنی اشتباه بوده برو معذرت خواهی کن اگ هم فک ...

خدا خیرت بده پس ولش کن

بعدشم معذرت خواهی کوچک بزرگ نداره گلم... ماها الگوی بچه ها هستیم 

نگران نباش ایندفعه برم...دیگه برنمیگردم