2777
2789
عنوان

سونوی قلب ۸ هفته😍

1954 بازدید | 114 پست

امروز رفتم سونوگرافی هفته هشتم برای قلب جنین😘

صدای قلبشو شنیدم وااای انقدر خوشحال شدم که نگووو😭🥰

قربونش برم خیلی هم صدای قلبش قشنگ بود😁❤

خدایا شکرتتتت😍😍

نترس جانم که دستانت جدا شدنی نیست ز دستانم✨🌱

عزیزم خدا برات نگهش داره

برا تشکیل قلب جنین منم دعا کن ❤

خدا رو مثل آدما فرض نکن. برای اون زمان مهم نیست. زمانش که شد، خودش خواسته ات رو بهت میده.زندگی من منشا تمام اتفاقای خوب دنیاست❤خدایا شکرت❤بعد ی سقط و یک سال اقدام بیبی چکم دوروز مونده ب ولادت پیامبرمون مثبت شد خدایا خودت مواظب تودلیم باش💚1402/9/7رفتمNT فندقم 12هفته و2 روزش بود و سالم،دکترم احتمال داد دختره ❤تودلیم ۱۴۰۳/۳/۱۴ساعت ۴به دنیا اومد 💛خدایا شکرت💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جوووونم منم فردا میخام برم سونو برام دعا کن

الهی بسلامتی بغلش بگیری 😍😍😍

خدایا نگهدار همسرم هر لحظه و هرجا باش ❤️🫂 خدایا ممنونم که منو لایق مادر شدن دیدی ، تو دلیمو به خودت میسپارم 🌿
ای جوووونم منم فردا میخام برم سونو برام دعا کن الهی بسلامتی بغلش بگیری 😍😍😍

انشاالله شما هم هر چه زودتر بری عزیزم🥰

عزیزم خوشحال شدم برات 

منم فردا نوبت دارم خیلی استرس دارم 

دعا کن برام 

طبق سونو چند هفته بودی؟

فقط 29 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

مبارک باشه عزیزم ایشالا به سلامتی .. برای منم دعا کن باردار شم دلم بچه دوم میخاد ولی هنوز خبری نیست

حتما گلم❤