بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم شروع کردم بخونم برای استخدامی . تنها هدفم هست دوتاهم بچه کوچیک دارم. انشالله که موفق باشی ...
انشالله به حق بزرگی خدای مهربون بت هدفت برسی ددست عزیز بنده هم یه بچه کوچیک دارم انشاللع به زودی بیایم همینجا وخبر قبول شدنمون رو پست کنیم الهیییییییی امیننننن
میشه برای اینکه به عشقم برسم ی صلوات بفرستی؟🙏🏻📿🌱🥰🌹. الهم صل علی محمد و آل محمد. 💚 الهم صل علی فاطمه و ابیها و بَعلِها و بَنیها و سِرّ المُستَوْدَع فیها بعدد ما احاطَ بِهِ عِلمُک 💜. السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین 💚. الهم صل علی یا علی ابن موسی الرضا المرتضی💚 ❤️
والا چی بگم ادمی ک هدف داشته باشه جمله انگیزشی لازم ندارع
از همون آمادگی که خوندن و نوشتن یاد گرفتم همه جا وقتی اسممو میخواستن ، مینوشتم :خانم معلم فاطی😁 اگه فرهنگیان بیارم اثبات میکنم که آدما ام میتونن پرواز کنن🔆🤍🌱
انشاله که به هدفت میرسی برا معلم شدنت ۵ تا صلوات میفرستم
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .