2777
2789
عنوان

بدم یا نه؟

220 بازدید | 23 پست

من یکساله یه دختر خانمی رو میشناسم. البته تو ماه سوم بهشون گل و نقاشی چهره شون رو دادم توی پوشه. ناراحت هم نشدن. ایشون کرد هستن و منم ترک.من یک ماه بعدش طرفای عید (ماه چهارم) خواستم قبل از رفتن به شهرستانشون بهشون یه هدیه ای بدم. گفتم ولی قبول نکردن. نمیخواستم بهشون بگم. علتش رو خیلی پرسید، منم از قرطی بازی و قایم موشک بازی خوشم نمیاد. میخواستم موقع دادن هدیه بگم که دوسشون دارم، اما هدیه رو گفت نه و بعدشم با کلی اصرار که دلیلش چیه، باز نتونستم بگم دوستون دارم. گفتم خاطرتون واسم عزیزه. گفتن ارتباط رو در حد همکلاسی نگه دارین. بعد اون منو از اینستاشون ریمو کردن ولی تو قسمت چت اینستا مونده بودن و من از اونجا واسشون پست می‌فرستم. ایشون فقط دوتا پست فرستاده بودن که یکیش مال ماه های اول بود و آخری هم دوهفته پیش. بعد اون قضیه من تو تلگرام دیگه واسشون آهنگ نفرستادم. دلیل های مسخره ای هستن😒😒😒اما چون دوسشون دارم، میخوام با اینا خودم رو توجیه کنم و امیدی داشته باشم. 

شایدم یه نشونه ای باشه و من متوجه نباشم. نمیدونم. 

بعد امتحانات و یک ماه بعدش توی تابستون بهم پیام دادن و حالم رو پرسیدن. من همیشه بهشون هرچی میفرستم ۱۲ ساعت بعد سین میکنن، اما اون روز ساعت ۱۱ شب پیام داده بودن و من سر کار بودم و تا برسم خونه و یه آبی به سر و صورتم بزنم، شد یک و نیم که جواب احوال پریشون رو دادم و تشکر کردم. چون خودشون پیام داده بودن و من جواب دادم زیر ۱۰ ثانیه سین کردن. خلاصه.الان ۸ روز بعد تولدشه. من از ۹ ماه قبل ، از وقتی که تاریخ تولدشون رو بهم گفتن، رفتم یه کادویی واسشون خریدم که خیلی دوسش دارم. اما فقط یکی مونده بود. ولی ایشون رو خیلی خیلی بیشتر از این کادویی که خریدم دوسشون دارم. واسه همین بدون هیچ چشم داشتی میخوام اینو بهشون بدم با یه سبد گل بزرگ. اما قبلش بهشون میگم و قرار میزارم. چون شاید منو با جوابشون خردم کنن.  من بهم چند نفری پیشنهاد دادن، اما من دلم با ایشونه. اون احساسی که من به این دختر خانم دارم، توی هیچ کسی نمیتونم پیدا کنم. من این دختر خانم رو از صمیم قلبم، از ته دلم دوسشون دارم. به آهنگ هایی که میفرستن همیشه گوش میکنم، صبح بعد بیدار شدن به عکس هاشون نگاه میکنم، چشمم رو که باز میکنم، اتوماتیک به یادم میفتن. در طول روز همش توی فکرم هستن. شب هم موقع خواب به عکساشون نگاه میکنم.من یک ساله صبح و شب به یادشون هستم. پدر و مادرشون رو هم عین پدر و مادرشون رو هم عین پدر و مادر خودم دوسشون دارم.  من قصد دیگه جز دوست داشتن ایشون ندارم. میخوام در طول این دو سه سال بشناسمشون برای ازدواج. من خودم هم مشکلی ندارم. قدم بلنده، خوش چهره هستم، چهارشونه هستم، سیگاری نیستم، دستم تو جیب خودمه، بیمه هستم، برای پیشرفت کاری و درسیم تلاش می‌کنم، نوازنده هستم، اخلاقم خوبه. نمیدونم چرا باید به جایی برسم که الان اینجا حرف دلم رو بنویسم. بعد این همه حرف به نظرتون بهش بگم واسش کادو خریدم و میخوام بدم؟

سلام

خلاصه میگفتید خب

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم کادو تولد رو بش بده..................دگه چیزی نیست که...................من خودمم زیاد به پسر پا نمیدم ولی ببینم هد و حدود خودشو میدونه یواش یواش ازش خوشم میاد

خودت باش...مگه خودت چشه؟

پر حرف هم هستی این رو هم به خصلتهات اضافه کن!

پر حرف نیستم. جزئیات رو میخوام کامل توضیح بدم چون توی برداشت و تصمیم گیری تاثیر داره. حرف دلم پره. میتونید راهنمایی نکنید. من راهنمایی میخوام. اعتراض نمیخوام

چه بیکاری تو

وجبی تایپ میکنی؟

پسری که نی نی سایت میاد لطفا به هیچ دختری پیشنهاد نده که بدبختش میکنه

هم اوست خدایی که جز او نیست معبودی ، فرمانروای هستی،عاری از کاستی سرچشمه امنیت و سلامتی ، مسلط برهمه و مبرا از هر شکستی، انجام دهنده هر خواستی ،و سرآمد با عظمت هستی ، بله این خداست مبرا از ادعاهای هر بت پرستی ۲۳/الحشر🌸🌸🌸🌸پروردگارا، مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثانی ،  از نزد خودت یاورى براى من قرار ده که در زندگیم از من سود برد و پس از مرگم بر من استغفار کند، و او را فرزندى سالم بر من قرار ده، و شیطان را در او سهم و نقشى نباشد. خداوندا، من بسوى تو توبه نموده و بخشش تو را مى‏طلبم، تو بخشنده و مهربانى🌸🌸🌸🌸🌸 به یاد سپهسالار اسطوره ای ایران ساعت ۱/۲۰دقیقه فرودگاه بغداد ، سردار رشید شهید قاسم سلیمانی یادت جاودان❤

همین اول کاری کادو نده از نظر دخترا خوب نیس

بگو ازش خوشت اومده دوست داری بیشتر باهم آشنا بشین و اگه بشه رابطه صمیمی تری داشته باشین ،بعدم دعوتش کن کافه ای جایی تا صحبت کنید 

دلم پره. میتونید راهنمایی نکنید

کامل خوندم

اولا سعی کنید با هم قوم خودتون ازدواج کنید که بعدها دردسر ساز نشه

دوما از حستون بهش بگین(برای ازدواج) یا قبول میکنه یا نه دیگه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
پر حرف نیستم. جزئیات رو میخوام کامل توضیح بدم چون توی برداشت و تصمیم گیری تاثیر داره. حرف دلم پره. م ...

من اعتراض نکردم!

تو زرنگتر از این هستی که بخوای اینجا راهنمایی بگیری

زرنگ بودنت هم از عنوان تاپیکت پیداست!!

برو بده!

و متنت بلندت هم دانه پاشی برای خانم های ساده اینجاست

گوش خیلی ها مخملی نیست یادت باشه

من

همین اول کاری کادو نده از نظر دخترا خوب نیس بگو ازش خوشت اومده دوست داری بیشتر باهم آشنا بشین و اگه ...

البته اینم اضافه کن که خیلی از دختر هم رابطه دوستی نمیخوان هدفشون از دوستی ازدواج هستش و میتونید بگید که از دوستی هدفتون ازدواجه 

حاجی نون پنیری سابقم 
چه بیکاری تو وجبی تایپ میکنی؟ پسری که نی نی سایت میاد لطفا به هیچ دختری پیشنهاد نده که بدبختش میکن ...

من توی اینترنت سرچ کردم تبادل نظر اینجا رو آورد. اگه این نظر شماست، پس شما از منم بیکارتری که نشستی خوندی🤣