نمیدونمم من چمه یا
ولیی. میدونم یه چیزایی تقصیر خودم هس
نگاه مشکلم صمیمیت و روابط اجتماعیه
دوست دارم همه منو دوست داشته باشن به حرفام گوش کنن خب ـ دوست صمیمی نمیخوام اصلا شاید خواسته من اشتباهه
من توی کلاس دوست دارم یه هم صحبت داشته باشم
اما باهام حرف نمیزنن بودن یا نبودنم مهم نیس
با هم وارد جمع شدم علایق صحبت ها یا از نظر چیزای دیگه من متفاوتم مثل اینکه اونا همه دوست پسر و اینا دارن مدرسه رو جیم میزنن یا هی به فکر عشق و عاشقین اما من نه اصلا هی حرف دوس پسراشون میزنن اما من ندارم و دوست ندارم داشته باشم
یا یه چیزای بی دلیل وجود میاد که من تعجب میکنم توی من چی دیدن مثلا سر کلاس نشسته بودم یکی که من باهاش هم صجبت هم نشدم اومد در گوشم گفت: میدونستی اوسکلی
اون موقع من دلم ریخت و زبونم بند اومده بود نمیدونستم چی بگم
قضیه اینجوریه
یا اینکه من کنار یه نفر نشستم باهاش حرف میزنم و اینا روز بعدش بی محلی و چشم غره ازش میبینم
دلیلش رو فکر میکنم میدونم اینه که من باهاش دیگه حرف نزدم و با یه نفر دیگه حرف میزنم بابا یعنی من وقتی با یه نفر هم صحبت میشم تا اخرش باید بشم؟؟ نمیدونم ـ
بعد اینکه کلا من یه مشکلایی دارم انگار من وقتی یه نفر حرف میزنه و وقتی نگاه میکنم بهش دلم هری میریزه نمیدونم رو حرفاش تمرکز کنم ببینم چی میگه فقط میخوام خلاص شم
احساس غریبی توی این دنیا دارم نمیدونم از بقیه چی میخوام و اونا چی میخوان
نمیدونم رفتار من در مقابله با اونا چجوریه
فقط اینو میدونم که بعضی ها در موردم بد فکر میکنن و بعضی ها بهم میگن چه شخصیت جالبی داری یا من ازت خوشم میادـ
میدونم که باید به تنهایی راهمو ادامه بدم به بقیه اهمنیتی ندم
💔تا اخر عمر
یه مشکل دیگم خیال پردازیه هم خوبه هم بده
خوبیش اینه مشکلامو فراموش میکنم و توی خیال به چیزایی که دوس دارم میپردازم
بدیش اینه من از نظر دیگران مشکل دارم
خیال پردازیم اینجوریه من توی اتاق راه میرم واهنگ گوش میدم و به چیزایی که دوس دارم فکر میکنم خودمو جای اونا تصور میکنم وقتی هیجانی میشم سرعت راه رفتم بیشتر میشه و دو میزنم این خیال پردازیا میتونه جنسی یا روحی یا...... باشه گاهی وقتا به این فکر میکنم که اگه خیال پردازی نکنم چه بلایی به سرم میاد تو جامعه تنهاااااااایی تنهاااام و متفاوت حتما افسرده میشم
اصلا من توی این دنیا چکاره ام؟ چه نقشی دارم نمیدونم چی میشه
فقط چیزی که میتونه منو خوشحال کنه اینه که کسایی وجود داشه باشن که بگن عه منم مس تو ام
من توی این دنیا کسی رو پیدا نکردم که باهام هم نظر باشه یا چیزای دیگه کلا طیف خودمو پیدا نکردم