2777
2789
عنوان

عجیبم و تنها

168 بازدید | 15 پست

نمیدونمم من چمه یا 

ولیی. میدونم یه چیزایی تقصیر خودم هس 

نگاه مشکلم صمیمیت و روابط اجتماعیه 

دوست دارم همه منو دوست داشته باشن به حرفام گوش کنن خب ـ دوست صمیمی نمیخوام اصلا شاید خواسته من اشتباهه 

من توی کلاس دوست دارم یه هم صحبت داشته باشم 

اما باهام حرف نمیزنن بودن یا نبودنم مهم نیس 

با هم وارد جمع شدم علایق صحبت ها یا از نظر چیزای دیگه من متفاوتم مثل اینکه اونا همه دوست پسر و اینا دارن مدرسه رو جیم میزنن یا هی به فکر عشق و عاشقین اما من نه اصلا هی حرف دوس پسراشون میزنن اما من ندارم و دوست ندارم داشته باشم 

یا یه چیزای بی دلیل وجود میاد که من تعجب میکنم توی من چی دیدن  مثلا سر کلاس نشسته بودم یکی که من باهاش هم صجبت هم نشدم اومد در گوشم گفت: میدونستی اوسکلی 

اون موقع من دلم ریخت و زبونم بند اومده بود نمیدونستم چی بگم  

قضیه اینجوریه 

یا اینکه من کنار یه نفر نشستم باهاش حرف میزنم و اینا روز بعدش بی محلی و چشم غره ازش میبینم 

دلیلش رو فکر میکنم میدونم  اینه که من باهاش دیگه حرف نزدم و با یه نفر دیگه حرف میزنم بابا یعنی من وقتی با یه نفر هم صحبت میشم تا اخرش باید بشم؟؟  نمیدونم ـ

بعد اینکه کلا من یه مشکلایی دارم انگار من وقتی یه نفر حرف میزنه و وقتی نگاه میکنم بهش دلم هری میریزه نمیدونم رو حرفاش تمرکز کنم ببینم چی میگه فقط میخوام خلاص شم 

احساس غریبی توی این دنیا دارم نمیدونم از بقیه چی میخوام و اونا چی میخوان 

نمیدونم رفتار من در مقابله با اونا چجوریه 

فقط اینو میدونم که بعضی ها در موردم بد فکر میکنن و بعضی ها بهم میگن چه شخصیت جالبی داری یا من ازت خوشم میادـ

میدونم که باید به تنهایی راهمو ادامه بدم به بقیه اهمنیتی ندم  

💔تا اخر عمر 

یه مشکل دیگم خیال پردازیه هم خوبه هم بده 

خوبیش اینه مشکلامو فراموش میکنم و توی خیال به چیزایی که دوس دارم میپردازم 

بدیش اینه من از نظر دیگران مشکل دارم 

خیال پردازیم اینجوریه من توی اتاق راه میرم واهنگ گوش میدم و به چیزایی که دوس دارم فکر میکنم خودمو جای اونا تصور میکنم وقتی هیجانی میشم سرعت راه رفتم بیشتر میشه و دو میزنم این خیال پردازیا میتونه جنسی یا روحی یا......  باشه گاهی وقتا به این فکر میکنم که اگه خیال پردازی نکنم چه بلایی به سرم میاد تو جامعه تنهاااااااایی تنهاااام و متفاوت حتما افسرده میشم 

اصلا من توی این دنیا چکاره ام؟  چه نقشی دارم نمیدونم چی میشه 

فقط چیزی که میتونه منو خوشحال کنه اینه که کسایی وجود داشه باشن که بگن عه منم مس تو ام  

من توی این دنیا کسی رو پیدا نکردم که باهام هم نظر باشه یا چیزای دیگه کلا طیف خودمو پیدا نکردم 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

منم مثل تو ام حتی مدل اهنگ گوش دادنم عزیزم درکت میکنم متفاوت بودن همیشه سخته ولی چرا دوست نداری دوست صمیمی داشته باشی؟ وخیالپردازیو که خیلیا دارن مخصوصا موقع اهنگ گوش دادن

معجزه خود تویی ...🩵🌱

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم مثل تو ام حتی مدل اهنگ گوش دادنم عزیزم درکت میکنم متفاوت بودن همیشه سخته ولی چرا دوست نداری دوست ...

ببین من حوصله ندارم یکی همیشه بخواد باهام خرف بزنه یا نمیتونم بهش اعتماد کنم زخم خوردم ـ

و میدونم که یکی که با من هم نظر باشه یا چیزایی که من برام مهم باشه و برای اونم مهم باشه وجود نداره 

دوستای صمیمی دوس دارن برن اینور اونور ولی من دوست ندارم برای تحصیل و پیشرفت مهمه و اگه من یک دوست صمیمی داشته باشم باید به اون هم کمک کنم و من حوصله اموزش ندارم میدونم به فکر خودمم همش 

من ادم درونگرایی ام کارامو دوس دارم تنهایی انجام بدم به همین دلیله مه دوست ندارم دوست صمیمی داشته باشم 

تورو به امام اینقد تیکه نپرونید بخاطر اسم مستعار اون موقع حالم خوب نبود اینو گذاشتم

منم تا حدودی مثل توام خصوصا تو دوره راهنمایی خیلی اذیت شدم اصلا منم بعضی موقع ها حس متفاوت بودن میکن ...

من از پیش دبستانی تا حالا تمام عمرم همین شکلی بوده (متفاوت) 

ببین من حوصله ندارم یکی همیشه بخواد باهام خرف بزنه یا نمیتونم بهش اعتماد کنم زخم خوردم ـ و میدونم ک ...

خب تو خودت داری میگی درونگرام وطبیعیه که نتونی مثل اونایی باشی که با همه جور میشن ومیگن ومیخندن همیشه دلم میخواست مثل اونا باشم حالا من دوست دارم تو جمع باشم ولی بیشتر شنوندم البته بستگی به جمعشم داره تو چند سالته؟

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خیالپردازیتو کمتر کن. یه هنر و حرفه یاد بگیر کلاس برو از اینکه کسی صمیمی نمیشه نترس تو دختر شاد و مو ...

کار هنری که بلدم گرافیک میخونم 

اما گاهی این موضوع ناراحتم میکنه 

خب تو خودت داری میگی درونگرام وطبیعیه که نتونی مثل اونایی باشی که با همه جور میشن ومیگن ومیخندن همیش ...

18

تلاش کن. خیال پردازیتو کم کن

نمی تونم باید باشه 

اگر نه فکرم بیشتر درگیر این چیزا میشه بهم ارامش میده