اگه کسی یکم منو بشناسه میفهمه من یه نقطه ضعف بزرگ دارم و ان اینکه نمیتونم نه بگم به خاطر همین تو زندگی بسیار خرحمالی ها کردم که قلبا بهش راضی نبودم،حالا چه برسه به اینکه یکی با ان حجم از درموندگی چیزی ازم بخواد شما فکر کنین من یه درصد بتونم نه بگم!!😐
بلههه دیگه همونطور که براتون قابل حدسه من بعد کلی خودخوری و بالا پایین زدن به ارام گفتم که بهش کمک میکنم و اون از همون لحظه شروع کرد به دیونه بازی در اوردن جوری که باورم نمیشد این همون دختر داغون و گریونه...
زل زده بودم به برگه ی که شمارش توش نوشته شده بود و از فکر اینکه باید بهش اس بدم و بخوام برا کنفرانس قرار بزاریم حرص میخوردم،که محبوبه پرید جلوم و گفت ای دختره ی دیروز من مریض بودم و نتونستم بیام دانشگاها از دیشب به شدت مشکوکی الانم که میبینم شماره دستته!!قضیه از چه قراره؟؟سرفه ای کردم و از انجایی که دلم نمیخواست محبوبه از اوضاع مسخره ای که توش گیر کردم چیزس بفهمه خودمو زدم به ان راهو خندیدم و گفتم خل شدی تواما..برا کنفرانس کوفتی ناراحتم تو که غصه نداری با ان دختره شیخی افتادی که هرچی باشه قده ان پسره ی شیرین عقل خنگ نیست!محبوبه موشکافانه نگام کردو گفت یاسی خانوم خودتی!!!ور منفی ذهنم شروع کرد به غرغر که از بس تک بعدیی هستیا هروقت دهن وا میکنی دروغ بگی همه میفهمن دختره ی خنگه ساده ور مثبت ذهنم با عصبانیت ازم دفاع کرد که چی میگی اخه تو اینا ده ساله باهم دوستن عجیب نیست نتونن به هم دروغ بگن چه ربطی به خنگیو سادگی داره؟!محبوبه محکم زد پس کله ام و گفت اهااااای باتوام؟کجا سیر میکنی!
سرمو مالوندم و گفت ای نشکنه دستت دختر ان یه ذره مخمم پرید😐
_نه نترس مغزی نداری اصلا که بخواد بپره،حالا میگی چی شده یا بازم چوب میخوای!
_به شرطی میگم که سرم غر نزنی
_وااااااای خدا به دادمون برسه،باز کدوم خری چی ازت خواسته نتونستی نه بگی؟
اینکه محبوبه دقیقا زده بود توی خال منو بیشتر عصبی میکرد ولی الان وقت عصبی شدن نبود درنتیجه خودمو زدم به موش مردگی و با پیاز داغ فراوان داستان و تعریف کردم، برخلاف تصورم محبوبه عصبانی نشد و با ذوق دستاشو بهم مالوند گفت وای چقدر هیجان انگیییز یعنی دقیقا تو یه روز پر حادثه من خاک بر سر باید مریض میشدم؟الان اس دادی به ان پسره یا نه هنوز؟
_نه هنوز،خیلی کار سختیه محبوبه!
گوشی و برگه شماره تلفن و از دستم قاپید و تو چند دقیقه ان کاری و که من ده ساعت بود داشتم براش دست دست میکردم و انجام داد