2821
2789
عنوان

نامزدم

323 بازدید | 17 پست

بچها میشه منو راهنمایی کنید 

من قبل ازدواج به شوهرم راجب گذشتش سوال کردم چون برام مهم طبق روحیاتم 

گفت چیزی نیست الان فهمیدم قبل از من رفته ی جایی خواستگاری اوکی ام شده بود سر مهریه بهم خورد

حالم خیلی بده 

نمیدونم چیکار ب روش بیارم نیازم 

نمیدونم چیکار کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

برو بابا زیادی حساسی مگه خودت قبل از ازدواج خواستگار نداشتی؟ بعدشم برای خیلی ها این موضوع پیش اومده 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

اگه میخوای روان خودت و ارامشت بهم بریزه بگو 

اگه ن هم ک گذشته گذشته دیگ برنمی‌گرده مهم الانه 

در حال زندگی کن و لذت ببر 

میدونید چرا نیلوفر تو مرداب گل میده؟چون به همه ثابت کنه در بدترین شرایط هم میشه زیبا بودشاد بود، قوی بود و امید داشت🪷💕🥲

عزیزم یعنی واقعا انتظار داری اولین کسی باشی که اومده خواستگاری؟ باور کن این مسئله اصلا مهم نیست، یعنی شما خودت قبل ایشون خواستگار راه ندادین خونه؟

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...

خب چیه مگه باهاش قبل نامزدی دوست بودی بهت گفته؟ یا سنتی بوده اومده؟اگه اینجوری بوده انتظار نداشته باش خاطرخواهت  باشه چه انتظار هایی دارین خدایی مگه فقط شما دخترین طرف رفته نشده حالا اومده برا شما اگه برات مهمه خیلی کات نیست ادامه بده 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز