2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

3493 بازدید | 19 پست

سلام دوستان لطفا یه مرکز طب سنتی که تمیز باشه و کارشون خوب باشه تو تهران برای حجامت پشت گوش نوزاد بهم معرفی کنید پسرم ۶ روزشه زردی داره خیلی حالم گرفتست🥺🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زردیش چنده؟

من یادمه خواهرزادم زردی داشت مامانم چند نوبت داخل ی تشت کدو رنده کرد و به بدن نوزاد مالید بعد با اب گرم شستیم زردیش برطرف شد قطره زردی هم داروخانه گرفتبم دادیم خوب شد

زیر۲۱سال ریپلای نکنه لطفااا دعوا نداریم ✅️ زیر۱۸سال اینقدر حق بجانب و پرو نباش اگر هستی حوصلت ندارم ...احترام=احترام✅️ به سوالات درباره بارداری وزایمان جواب میدم☺️ خدایاااا برای آرامش زندگیم ممنونم🌈🌈❤️

سلامتکده اسوه پویا تو چهارراه لشگر ،پسر من شنبه زردیش ۱۰بود چهارشنبه شد ۱۴همون روز بردمش حجامت تو سلامتکده  ،هر دو ساعت یه قاشق چایخوری ترنجبین دمکره بهش میدادم ،یکم ترنجبین هم جدا دم کرده بودم توش پنبه میزدم لوله ای میکردم مثل کرم مینداختم دور لاله گوشش پیشونیش هم دستمال کوچیک نمدار میکردم با ترنجبین میذاشتم ،اخر حمامش هم عرق کاسنی گرم میکروم میریختیم بدنش ،صورتش هم هرروز با پنبه عرق کاسنی میزدم ،خوراکیای زرد هم ممنوع بود بخورم (زعفران،زردجوبه،اناناس زردالو ، هرچیزی که زرد بود )لباس زرد هم ممنوع،سریع زردیش کشید پایین روزی دو وعده همـشیر خشگ میدادم قطره بیلی ناستر هم دادم 

یه سریا تا اسم حجامت میاد فکر میکنن میخوای قمه بزنی پشت به ،دوتا تیغ به هرگوشش میزنن در حد خراشیدن بچهریه خم نمیکنه ،بهد یه ازمایش خون میدی بچه ده دقیقه زیر دست دکتر زجه میزنه تا رگش پیدا بشه متاسفم واقعا 

حجامت باعث میشه در اینده گوش درد هم نگیره ،ختنه هم خیلی برا زردی خوبه زود میارش پایین

سلامتکده اسوه پویا تو چهارراه لشگر ،پسر من شنبه زردیش ۱۰بود چهارشنبه شد ۱۴همون روز بردمش حجامت تو سل ...

ب صورتش نباید زد ممکنه جوش بزنه وحساسیت بده  همون بدن کافیه هم عروسم همینکارو میکرد ب صورتشم با پنبه میزد تا هنوز ک هنوزه همینجور پوستش جوش میزنه یک سال وخرده ایشه 

ترنجبین و عرق کاسنی خنکه جوش و خوب میکنه ،جوش صورت نوزاد خیلی شایع که علت های زیادی داره ،گرمی ،الرژ ...

نه عزیزم ب دکتر گفته بود علتش حداقل روزای اول همین بود نه اتفاقا گرمیو میریزه بیرون برا همین جوش میزنه صورت جای حساسیه باید اجتناب کرد

درسته گرمی و میریزه بیرون اما نه اینکه یکسال بمونه ،تو خواص عرق کاسنی بخونید زده پوست و شفاف وصاف میکنه چون برا کبد عالیه ،دکترا که کلا درمان های خونگی و قبول ندارن هر اتفاقی و میندازن گردن همین جوشونده ها و عرقیجات ها  ،یه دکتر بچه اولم و دیده بودم میگفت شیرخشت و ترنجبین نده به بچت بعد یه قطره نوشت از داروخانه خریدیم عصاره همونا بود  ،دکترا یه سریشون باید براشون پول داشته باشه 

من همه راه هارو رفتم شیرخشت، قطره زردی و دستگاه وآخرش بچم با شیرخشک خوب شد بهش روزی چندوعده بده خوب ...

دستگاه خاصی بود عزیزم؟ یا همین مهتابی های خودمونه؟