2821
2789
عنوان

باردارییییییییییییی🤰🤰🤰🤰🤰

197 بازدید | 18 پست

بچها من الان هفت ماهمه حدودا 9کیلو اضاف کردم ماه قبل دکترم گفت اگه وزن اضاف کنی پروندتو باطل میکنه☹️رژیمم ولی چون واقعا ژنمون همینه اضاف میکنم میتونه پروندمو باطل کنه خیلی استرس دارم فقط حرص میخوردم از دستش ولی هیچ مشکلی ندارم ن فشار بالا ن دیابت کاملا نرمالم وزنم یکمی بالا میره فقط

دکترت رو عوض کن درسته باید رعایت کنی اما چرا بهت استرس میده؟!

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو بارداری رژیم نگیر خاهر من رژیم گرف بچش ب شدت کوچیک بود

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧

۹ کیلو چیزی نیست من ۱۲ کیلو اضافه کردم ماه هفتم دکترم کلی مکمل داد بهم دوباره دوتا بارداری قبلی هم پیش این دکتر بودم تا ۲۰ کیلو رفتم چیزی نگفت بعد زایمان کلش کم میشه

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
من 35 هفته ام، 14 کیلو اصافه کردم... وزن قبل بارداریم 58 بود🤦🤦کی میخواد حالا اینارو آب کنه🤦🤦

من مشکلی ندارم باهاش وزنمو به راحتس میتونم با ورزش و رژیم پایین بیارم ولی تو بارداری اونم بچه اول نمیتونم ورزش سنگین کنم 

من 35 هفته ام، 14 کیلو اصافه کردم... وزن قبل بارداریم 58 بود🤦🤦کی میخواد حالا اینارو آب کنه🤦🤦

برا منکه اب شد ب شدت 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا جونم شکرت ب خاطر همسر مهربان و فرزندی ک نصیبم کردی.خدا حفظتون کنه برام و فندقمونم ب سلامتی ب دنیا بیاد ان شاالله😘😍❤🤰۱۷/۳/۱۴۰۰بی بی چکم مثبت شد  در تاریخ۱۰بهمن نی نی خوشملم ب دنیا اومد.انشاالله که عاقبت بخیر بشی دختر نازم من و بابایی همه تلاشمونو برای خوشبختیت انجام میدیم.دوستت داریم❤💋🤩👨‍👩‍👧
2828
2791
2779
2792