2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نان و پنیر و گردو

پاستیل

آبمیوه

رنگارنگ

البته همه اش باهم نه

پارسال سیب میزاشتم هرروز امسال میگه نمیخوام

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

فقط کیک میخوره🤦‍♀️نمیدونم چه کنم

حالا از من اصلا کیک نمیخوره😢

درس را برای فهمیدن دوست داشتم اما وقتی می‌دیدم میان این مدرسه‌ها، فهمیدن که نه، حفظ کردن مهم است، درس هم محبوبیتش را از دست داد و بزرگ‌ترین مقصرش همان معلم‌ها و نظام آموزشی ای بودند که آمدند و در گوشمان نوار پرکردند. نمی گفتند شعرهای نظامی را بخوانید و با لیلی و مجنون زیبایی عشق را بفهمید، می‌گفتند قافیه وردیف را پیدا کنید!به ما یاد ندادند آرایه‌ی عشق خسرو و شیرین راببینیم، فقط گفتند زیر آرایه‌ها خط بکشید!کتاب درسی به من یاد می‌داد انتگرال را، اما هیچوقت به من لا به‌لای آن هزاران صفحه درس،درس دوست داشتن و زندگی نداد، میان حجم عظیمآن کتاب‌ها نگفتند برای آرزوهایتان بجنگید...نگفتند چگونه با مشکلات روز مره‌مان دست وپنجه نرم کنیم و زخمی نشویم…

من زمانی که مدرسه میرفتم اینا رو میبردم

واسه زنگ تفریح اول یه کاپوچینو میبردم اونجا آب جوش و لیوان از دفتر معلما برمیداشتم درست میکردم میخوردم

زنگ تفریح دوم شیر کاکائو و کیت کت

زنگ تفریح سوم ساندویچ سرد و آب میوه

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق
من زمانی که مدرسه میرفتم اینا رو میبردم واسه زنگ تفریح اول یه کاپوچینو میبردم اونجا آب جوش و لیوان ...

این تغذیه ها برات نتیجه داد ؟

به جایی رسیدی ؟

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

همه بچه های مدرسشون اینا رو میارن ؟

یه وقت دل کسی نخواد 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
به کجا؟ 

به تحصیلات و موقعیت شغلی خوب 

به تحصیلات و موقعیت شغلی خوب 

والا چی بگم

رتبم دو رقمی شد منم احمق زدم پزشکی 

الان سال ۵ هستم

ای کاش دستم شکسته بود کنکور نمیدادم

رکورد دار تعلیقی نی نی سایت در ایران به دلیل انتقاد و حرف حق