2777
2789
عنوان

شوهرم تنها میره خونه باباش

276 بازدید | 11 پست

در حد ربع ساعت میره ۲۰ دقیقه ولی همیشه بش میگم منم ببر میگه باشه یهو ازسرکارک میاد میره اونجا وقتی میاد میگه 

اونجا میره گاهی مادرشوهرم توگوشش میخونه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صدای مادر شوهرت خوبه؟؟😁😁

هر چی بیشتر بکی...بیشتر نیره.

نقطه ضعف دستش نده

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شما شوهراتون وقتی میرن چقدر میمونن؟

هر روز میره؟؟؟

من همسرم شااااید ماهی یه بار بره.اونم اگه کاری باشه وگرنه نمیره. با خودم مثلا شام دعوت میکنن. میریم و برمیگردیم.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

شوهر من زیاد خانواده اش را میبینه 

من هفته ای یک بار میبینمشون 

ولی معمولا پنج شنبه ها که من صبح تا شب خونه نیستم ، شوهرم از ظهر تا شب با خانواده خودش تنهاست

ما دوریم..هر وقت میریم مجبوریم با هم بریم شهرستانشون..ولی خب من یه وقتایی چند روز خونه بابام میمونم ...

البته شوهرم برای کاری ک صداش میزنن میره کلا زیاد نمیره هفته ایی یه بار

شوهر من هر روز میره سرمیزنه در حد یک ساعت منم هر وقت بخوام میتونم تنهایی برم یا با همسرم ولی چه اشکالی داره که همسرت تنهایی بره؟ایشون فرزند اون خانواده است ویه عمر باهاشون زندگی کرده مطمئن باش اگه مادرشوهرت بخواد چیزی بگه که شما متوجه نشی میتونه تلفنی حرف بزنه نگران نباش عزیزم واصلا خودتو حساس نشون نده که بدتر میشه