2777
2789
عنوان

شوهرم اعتیاد به شیشه داره

14913 بازدید | 37 پست

خردادماه از کمپ اومده یماه نشد باز رفت کشید، الانم دوباره رسید ته خط علنی کرد که میکشه، حالت باز چهارروزه نکشیده میگه تورو طلاقت میدم بچرم ازت میگیرم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه من ۱۰سالشه یه بچه بیمار بی پناهه، خانوادش اصلا بچه منو دوستندارن، خودشم میشینه توخونه سیگار میکشه به بچه هم میگه بیا توام باید بکشی

امیدوارم بتونی ازش جدا شی و حقوقتو بگیری ازش 

میگه برو بهت پولم میدم ولی بچه رو نه، بچه من هم بیماره هم طیف اتیسم هم احساساتش قویه بمن خیلی وابسته ست، میگه براش یه پرستار خوشگل میگیرم تورو یادش میره

خانواده من شهرستانن خودمون تهران

خانم شرایط مالیش چطوره؟ خانوادش برای ترک حامی هستن؟ میتونید پول جای عالی بدید برای ترک؟؟ الان جلسات ...

شرایط مالیش متوسطه کارمندخ، یبار بردیمش یه کمپ خیلی گرون ولی باز اومد کشید جلساتم اوایل بعد ترک رفت باز ول کرد

الان بمن تهمتای مختلف میزنه که توام معتادی تو خیانت کردی تو دزدی دروغگویی هرروز یه چیز جدید

وقتی اعتیاد ب شیشه داره ثابت میشه 

خب الان مثلا داره ترک میکنه

خونمو تو شیشه کرده بخدا

چندروزه نکشه جوابش منفی میشه؟