2777
2789
عنوان

واریکوسیل گرید یک

697 بازدید | 18 پست

سلام دوستان کسی شوهرش واربکوسیل داشته من دوبار باردار شدم یکبار پوچ و دیگیری مشکل سندروم دکترا گفتن ازمایش اسپرم خوبه اما واریکوسیل گرید ۱ داره باید عمل کنه؟؟؟بعد خودم میتونم برم سنوشو به دکتر نشون بدم خودش نباشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودش باید باشه  سونوی شوهر منم اومده بود واریکوسل گرید پایین اما دکتر معاینه کرد و گفت گرید سه ...

عزیزم عملش سخته..شما بچه دار شدید من الان ۴ساله ازمایشش خوبه اما ابان واریکوسیلش مشکل شده

عزیزم عملش سخته..شما بچه دار شدید من الان ۴ساله ازمایشش خوبه اما ابان واریکوسیلش مشکل شده

عملش ک سخت نیس و دکتر میگ راحترین عمله 

اما ۱۰ روز نیاز ب مراقبت داره 

و اینک ن من بچه ندارم نازم شوهرمم چن ماه بیشتر نیس عمل کرده 

عملش ک سخت نیس و دکتر میگ راحترین عمله  اما ۱۰ روز نیاز ب مراقبت داره  و اینک ن من بچه ن ...

عه بازم خداروشکر ببخشید تو سنو نوشته سمت چپ گریدIV سمت راست گرید ۱ ...بخشید اگ تجربه دارید سمت چپ میشه گرید چند؟

ببخشید آزمایش اسپرم هم همسرتون دادن؟ تحرک و تعداد و مورفولوژی چند بوده؟ منم همسرم مشکوکه به واریکوسل

اره عزیزم ازمایش داد و خوب بود  مورفولوژی ۵ وتعداد۳۸۵ تحرکم ۶۰ اما بارداریام مشکل دارن دگ نا امید شدم

اره عزیزم ازمایش داد و خوب بود  مورفولوژی ۵ وتعداد۳۸۵ تحرکم ۶۰ اما بارداریام مشکل دارن دگ نا ام ...

مورفولوژی فکر کنم باید بالای ۴۰درصد باشه.چه جالب که واریکوسل دارن اما اسپرم ها سالمن

از شوهر شما چنده... اره والا و اینکه بارداریا هم مشکل دارن الان ۴ساله

من شوهرم تعداد ۲۴میلیون حرکت ۲۰درصد و مورفولوژی ۲۵درصد که دکترش حتی سونو براش ننوشت.فقط ویتامین داده بهش.حالا نمیدونم واریکوسل داره یا نه

من شوهرم تعداد ۲۴میلیون حرکت ۲۰درصد و مورفولوژی ۲۵درصد که دکترش حتی سونو براش ننوشت.فقط ویتامین داده ...

عزیزم دکترو عوض کنین چون من ۴ساله ک هر دکتری میرم هیچکدوم شوهرمو نفرستادن ازمایش اسپرم خودم سرخود فرستاده تازه چقد دکتر زنان دعوام مرد دیوانه ای شوهرتو فرستادی ازمایش....گذشت بازم هیچکس نگف برو ارولوژی بازم خودم شوهرمو فرستادم  اینم از این واقعا خسته و نا امید شدم..

عزیزم دکترو عوض کنین چون من ۴ساله ک هر دکتری میرم هیچکدوم شوهرمو نفرستادن ازمایش اسپرم خودم سرخود فر ...

منم ۲سال هی دکتر عوض کردم چون آندومتریوز دارم فکر کردم مشکل از منه.بلاخره یک دکتری پیشنهاد داد شوهرت و ببر دکتر اورولوژی که الان یک ماهه فهمیدم.اما میگم دکترش هم قطعی حرف نزد گفت آزمایش اسپرم باید دوبار تکرار شه تا قطعیت داشته باشه.آخر آبان دوباره باید تست بده.ایشالا که بهتر شده باشه

منم ۲سال هی دکتر عوض کردم چون آندومتریوز دارم فکر کردم مشکل از منه.بلاخره یک دکتری پیشنهاد داد شوهرت ...

انشالله خوب میشه عزیزم وقتی مشکوک نشدن به واریکوسل خوبه که ... اره به شوهر منم گفته دوباره ازمایش بده انشالله دریت میشه عزیزم غصه نخور