2821
2789
عنوان

این هیکل بده؟

147 بازدید | 6 پست

دختری که قدش ۱۷۵و وزنش ۷۱ باشه و پایین تنه توپر داشته باشه؟!

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

به عددروی ترازو نیست‌. به درصد چربی و عضله‌ی بدن هست که سایز و فیت بودن رو تعیین میکنه

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر کی مث من اومد عکسشو ببینه لایک کنه 🤕🥴🤣

عکس نمیزارم عزیزم😂چون یه بار نزدیک بود لو برم و تاپیک های قبلیم خیلی شخصی بودن☹️

لطفا دعام کنید آزمونم رو خوب بدم و به هدفم برسم😍سوال کنکوری در زمینه درس خوندن داشتید،بپرسید🌹هم تجربه قبولی پیراپزشکی ها رو دارم و هم رشته تاپ...خوشحال میشم کمک تون کنم🤍دوستان عزیز اینکه رشته کی از کی بهتره به ما ربطی نداره و به هرحال از حدود رتبه های قبولی رشته ها خبر داریم و وقتی چیزی رو کلا قبول نمیشدین دیگه تخریبش نکنید حالا هر رشته ای که باشه😅جامعه درنهایت به همه شغل ها نیاز داره و اینجا هم فضای مدرسه نیست😉

به عددروی ترازو نیست‌. به درصد چربی و عضله‌ی بدن هست که سایز و فیت بودن رو تعیین میکنه

چجور بگم چربی ندارم یعنی کلا گوشت بدنم آویزون نیس و فقط قسمت ران و باسن چاقم و استخونام درازه و پهن نیست الان یه دوست دارم قدش کوتاه و لاغره هرجا منو میبینه میگ استاندارد نیستی😑

چجور بگم چربی ندارم یعنی کلا گوشت بدنم آویزون نیس و فقط قسمت ران و باسن چاقم و استخونام درازه و پهن ...

قدت خیلی خوبه. هیکلتم مشکلب نداره ولی واسه خیلی خفن شدن برو باشگاه حیف قدته یعنی خیلی خفن میشیا

اگر توهین کردی اینو بدون که جوابت رو می‌گیری پس ناراحت نشو. احترام هرکسی دست خودشه و خودش باید احترام بخره واسه خودش. آدمایی که عزت‌نفس ندارن فکر می‌کنن اگر کسی از حق خودش دفاع کنه و درمقابل توهین سکوت نکنه، گستاخه. ولی بدون گستاخ نیست شاید تو عزت‌نفس نداری فقط.
قدت خیلی خوبه. هیکلتم مشکلب نداره ولی واسه خیلی خفن شدن برو باشگاه حیف قدته یعنی خیلی خفن میشیا

والا کنکور لعنتی بیچارم کرده نتیجش معلوم شه حتما میرم ،آخه ۶ سالی میشه کلا باشگاه نرفتم☹️

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز