2777
2789
عنوان

لطفا بچه مریض رو‌مهدکودک و‌مدرسه نفرستید

| مشاهده متن کامل بحث + 945 بازدید | 66 پست

سلام عزیزم ببخشید من همیشه مزاحمتون میشم ،من آزمایشگاه درمانگاه شهرم آزمایش قند دادم جوابش که اومد متوجه شدم که قندم بالاست ودیابت دارم قندم 216بود من از خردادماه متوجه شدم حالم خوب نیست ،بی حال بودم وتکرر ادرار داشتم وهرماه یک کیلو کاهش وزن دارم  اشتهام بهتر شده بود چون من اصلأ اشتها به غذانداشتم من چون داروهورمونی مصرف میکردم فکر کردم عوارض داروهامه ،الان متوجه شدم که به خاطر دیابت بوده دکتر برای من  آزمایش قند سه ماهه نوشته لطفاً عزیزم اگه میتونید توضیح بدین این تست چه جوری انجام میشه فکر کنم باید دارو مصرف  کنم دارو رو باید خودم بخرم یا آزمایشگاه میده  ،آزمایش گرونی هست ؟ من رفتم آزمایش رو بدم ولی آزمایشگاه خیلی شلوغ بود هوا گرم بود نتونستم تحمل کنم  برگشتم خونه 

خدایا دوستت دارم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم ببخشید من همیشه مزاحمتون میشم ،من آزمایشگاه درمانگاه شهرم آزمایش قند دادم جوابش که اومد م ...

سلام عزیزم 

اختیار دارید امیدوارم سلامت باشین

قند سه ماهه یه ازمایش سادست که نیاز به خوردن دارو خاصی نداره به اسم A1C جوابش هم همون روز اماده میشه و هزینش هم فکر کنم حدود ۲۰۰ تومن اینا باشه

میانگین قند سه ماه گذشتتون معلوم میشه که باید زیر عدد ۶ باشه.. با توجه به قندتون که ۲۰۰ هست احتمال میدم باید ۸ باشید. دیابت رو حتما پیگیری کنید و زودتر دنبال درمانش باشید

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...
سلام عزیزم اختیار دارید امیدوارم سلامت باشینقند سه ماهه یه ازمایش سادست که نیاز به خوردن دارو خاصی ن ...

مرسی عزیزم که همیشه سوال هامو جواب میدین متشکرم ان شاء الله خیر وبرکت وارد زندگیتون بشه حتماً پیگیری میکنم 

خدایا دوستت دارم...

سلام عزیزم اختیار دارید امیدوارم سلامت باشینقند سه ماهه یه ازمایش سادست که نیاز به خوردن دارو خاصی ن ...

خیلی ممنونم امیدوارم شما وخانواده تون سلامت ودر پناه الله باشید

خدایا دوستت دارم...

مرسی عزیزم که همیشه سوال هامو جواب میدین متشکرم ان شاء الله خیر وبرکت وارد زندگیتون بشه حتماً پیگیری ...

مرسی عزیزم از دعای خوبت🩷

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...