2777
2789
عنوان

سونوگرافي غربالگري اول

109 بازدید | 13 پست

بچه ها من رفتم سونوي ان تي دادم عددش١.٦٧ بود اما تيغه بيني زده بود نامشخص حالا ازمايششو ميخوام برم شوهرم ميگه نميخواد راضي ام نميشه چيكار كنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا ميگه بچم سالمه خواهراي من خواهراي خودش هيچكدوم نرفتن سونوي ان تي

وا عهد بوقه مگه؟ الان همه میرن، بگو دکتر گفته واجبه باید بری‌. چه از همه هم خبر داره، مردارو نباید در جریان زیر جریانات گذاشت. من که اصلا توضیح نمی‌دادم براش فقط میگفتم سونو دارم. البته واجبارو رفتم فقط مثلا جنسیت نرفتم. 

وا عهد بوقه مگه؟ الان همه میرن، بگو دکتر گفته واجبه باید بری‌. چه از همه هم خبر داره، مردارو نباید د ...

دقيقا همه چيزو نبايد توضيح داد سونوي انومالي و ازمايشش رو ميرم ولي اين از اسمش فك كنم خوشش نمياد😂

دقيقا همه چيزو نبايد توضيح داد سونوي انومالي و ازمايشش رو ميرم ولي اين از اسمش فك كنم خوشش نمياد😂

به نظرم برو من آن تی دوتاشو رفتم برای انومالی دکترم گفت چون مشکلی نبوده فقط سونو کافیه دیگه آزمایش نمیخام‌ اکوی قلبم فرستاد منو