2777
2789
عنوان

یه سوال تخصصی 🥴🥴

167 بازدید | 15 پست

اگه نامزدم و یه ماه یه ماه و نیم نبینم و فقط با چت در ارتباط باشیم حسش کم میشه یا سرد میشه ؟؟نظر بدین 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
چرا اینقدر طولانی ؟‌

به دلایلی 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نامزدی خودمم اینطور بود فاصله امون باهم ۸ ساعت بود و هر چندماه میتونست بیاد دیدنم ولی اصلا از هم دل سرد نشدیم و همیشه شوق و ذوق دیدار دوباره رو داشتیم وقتی میخواست بیاد من اون شب تا صبح خوابم نمیبرد از خوشحالی وقتی بعد از یه مدت طولانی هم دیگه رو میدیدیم خیلی حس قشنگی داشت

وقتی کامل توضیح نمیدی ماهم نمیتونیم کامل بگیم که سرد میشه یا نمیشه 

وا اصل و ول کردی به فرع چسبیدی 

به دلایلی نمیشه دیگه اگه میتونی جواب بده دیگه نمی‌تونیم هیچی 

نامزدی خودمم اینطور بود فاصله زمانیمون باهم ۸ ساعت بود و هر چندماه میتونست بیاد دیدنم ولی اصلا از هم ...

تو این مدت که با هم آشنا شده بودین کلا چند بار همو دیدین تا عروسی ؟غریبه بودین ؟

بستگی داره اگر ندیدنش سرکاری باشه بله سرد میشه ولی اگر دلیل موجه باشه نه 

سرکاری نیس منظورم از لحاظ ندیدن همدیگه هست 

خیر  فکرنکنم

پس چرا دوستم میگه اگه ببینتت مشتاق تر میشه و ببینیش بهتره 

منم همینو میگم ندیدن همدیگه اینم اینقدر طولانی دلیل میخواد اگر دلیلی نداره هرکسی قبول نمیکنه و نمیمو ...

خواستگارمه