2777
عنوان

قرص لاغری

3315 بازدید | 7 پست

سلام همگی.. کسی از قرص لاغری خاصی استفاده کرده که جواب گرفته باشه؟؟؟    تغذیه و ورزش هم میکنم. ولی الان فقط 4کیلو میخام کم کنم.. کات تری؟ ابستاپ؟ کربوفیت؟ و......؟ 

سلام من از اسلیم کوئیک استفاده کردم ولی فقط چربی سوزی و اشتها رو کم میکنه با رژیم خیلی راضیم جواب میده گیاهی هم هست

یا صاحب الزمان منتظرت هستم اقای مهربانم...الهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من از اسلیم کوئیک استفاده کردم ولی فقط چربی سوزی و اشتها رو کم میکنه با رژیم خیلی راضیم جواب می ...

چند وقت استفاده کردی چند کیلو کم شد 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

هیچکدوم اینا اندازه یه رژیم اصولی که تحت نظر پزشک تغذیه باشه تاثیر نداره یا که موقتیه و دوباره برگشت داره 

من رژیم خود سرانه و دارو لاغری خود سرانه زیاد استفاده کردم همش ضرره وزنم اگه 2 کیلو کم میشد بعد از چند وقت 5 کیلو اضافه میشد به خاطر کم کاری تیروئید و پرخوری عصبی وزنم رسیده بود به 91 

از برج 9 با این وزن تحت نظر پزشک تغذیه هستم هفته پیش دوباره نوبت داشتم 68 کیلو شدم 3 وعده اصلی با 2 تا میان وعده داده دارو هم بهم داده هر 21 روز میرم مطبش رژیم و داروم عوض میشه رژیم آنلاین هم داره اگه خواستی درخواست بده شماره منشی آنلاینش رو بهت بدم اگه هم مشهدی بگو آدرسش رو هم بهت بدم اصلا هم رژیمش سخت نیست رعایتش کنی سریع کم میشی ورزش هم زیاد ندارم خیلی کمه ورزشم 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰زود بود برای رفتنت دخترکم🖤

چند وقت استفاده کردی چند کیلو کم شد 

زیاد استفاده نکردم ولی تو یک ماه چهار کیلو همراه با رژیم اشتها رو خیلی کم میکنخ

یا صاحب الزمان منتظرت هستم اقای مهربانم...الهم عجل لولیک الفرج
والا همه میگن الکارنتین توو همه قرصا بی ضررترینه ولی من که جواب نگرفتم😂😂😂

قبل ورزش حتما باید بخوری اگه ورزش نکنی جواب نمیده کنارش هم کم خوری و سالم خوری

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

قبل ورزش حتما باید بخوری اگه ورزش نکنی جواب نمیده کنارش هم کم خوری و سالم خوری

بله عزیزم میدونم من هم تنیس کار میکنم هم بدنسازی ولی رو من جواب نداد کلا ٣ کیلو میخام کم کنم نمیشه 😂