2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من تجربه شو دارم مجوز پرورششم گرفتم ولی دیگ ازدواج کردم😁اول باید از یه فضای کم استفاده کنی تا یاد بگیری  بعد اینکه اگر واقعا میخوای پرسود باشه برات بعد ک اوکی شد کارت حالا باید سالن هاتو زیاد کنی ک مشتری دائم داشته باشی هر سوالی هرجاش داشتی بپرس من ۸ماه تجربه شراکت و پرورششو دارم خیلیم علاقه دارم اگر تجربت بره بالا و کارو یاد بگیری فروشش عالیه اولش یکم سخته فقط☺️

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
من تجربه شو دارم مجوز پرورششم گرفتم ولی دیگ ازدواج کردم😁اول باید از یه فضای کم استفاده کنی تا یاد ب ...

نکات تمیز بودن محیط چیه خیلی میترسم آلوده شه 

2 روز پیش کمپوست ها رسید توی سالن تا دیشب مونده بود ک دیشب تموم شد مرحله اول تمام دستامون نابود شد 3 نفر بودیم و 4 تن کمپوست 

چجوری مجوز گرفتی قشنگم؟ 

دوستم که باهاش کار میکردم توی فنی حرفه ای مدرس هستش بدون اینکه کلاساشو برم مدرکشو داد بهم ولی گفت برا شروع حتی اونم لازم نداری ولی اگر تو میخوای یاد بگیری یه مدت باید بری تو سالن که کارو از نزدیک ببینی تجربت بره 

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️
دوستم که باهاش کار میکردم توی فنی حرفه ای مدرس هستش بدون اینکه کلاساشو برم مدرکشو داد بهم ولی گفت بر ...

سختی و زحمتش زیاده ولی همچین میبینی زحمتت ب نتیجه رسیده یک کیفی میکنی😍سالن زدی برا منم قارچ برفس😁

دوستم که باهاش کار میکردم توی فنی حرفه ای مدرس هستش بدون اینکه کلاساشو برم مدرکشو داد بهم ولی گفت بر ...

زنداداشم و داداشم این کارو شروع کردن 

کلاس آنلاین گرفته ولی من گفتم در کنارش از خانوم باتجربه کمک بگیرم که با شما آشنا شدم قشنگم 

نکات تمیز بودن محیط چیه خیلی میترسم آلوده شه   2 روز پیش کمپوست ها رسید توی سالن تا دیشب ...

با فورمالین تمیز کردی سالنو؟

فر گرفتن فرمالین کردن سالن و درجه هوای سالن روتا۱۸۰باید ببری بالا تا خیالت از تمیز شدن سالن تمیز شه

آهک زدیم به دیوارا و فرمالین بعدش با آب وایتکس هم کف رو شستیم و الان ک پنجه زنی تموم شده آب وایتکس درست کنم کف رو بکشم ک آلودگی باشه بمیره؟ بهتره؟ 

فر گرفتن فرمالین کردن سالن و درجه هوای سالن روتا۱۸۰باید ببری بالا تا خیالت از تمیز شدن سالن تمیز شه

تو اون کلاسه گفتن 70 ولی فکر میکنم خیلی کمه :/ نظرشما چیه درجه روی چند باشه برای رطوبت بازدهی بهتر داره؟؟ 

تمیز کاری و ایناش رو نمیدونم ولی فامیلمون زد تو همون بار اول که مجبور شد کولر گازی و اینا بخره با قفسه همه اینا هم بهش سود داد بار های بعدی که بیشتر داده طبیعتا

باور من اینه که همیشه تو زندگیمی من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی