2777
2789
عنوان

چیکار کنیم؟؟؟؟

147 بازدید | 9 پست

بچه ها برادر همسرم‌دوروز که اومده خونمون..

۳۰سالشه..

همسرم مجبور شد نره سرکار بااینکه کلی کار داشت..که من تنها نباشم..

حالا انگار امروز هم قصد رفتن نداره برادر شوهرم..

من موندم چیکار کنم.. همسرم هم خودش خیلی عصبانی شده میگه نمیدونم چیکارکنم..

امروز همسرم میره سرکار من نمیتونم خونه بمونم میرم خونه پدرم تا همسرم بیاد..ولی نمیدونم تا کی میخواد بمونه..ازشهرستان اومده..

خیلی برام عجیبه که خودش اصلا متوجه نمیشه محرم ونامحرمی هست...

واینکه میدونه من وهمسرم مذهبی هستیم ولی خودش نه ..

از ۱۰صبح پامیری جلوی تلویزیون تا شب..

همسرم هم این‌دوروز کلافه شده چون به شدت کار داره..

کارشم جوری که که تاشب سر کاره..

مادرشوهرم هم دیروز زنگ زد چرا هنوز اونجاست..چرا برنمیگرده گفتم نمیدونم.خیلی ناراحت شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه چی اومده

همینجوری تفریحی؟

پیشش جوری رفتار کنین که انگار خیلی کار دارین

یا قراره مهمون بیاد یا باید جایی برین که چند روز نیستین

از اینجور چیزا

شاید فایده داشته باشه

یا اصن به مادرشوهرت بگو که بهش بگه

خلاصه اون مادرشه باهاش راحت تره

بهش بگه خوب نیس اونجا موندی برگرد

💅🏻💕
بنظرم شوهرت یجوری باید بهش بفهمونه بالاخره برادرا راحتن باهم یا شوهرت ب مادرش بگه مادرش بهش زنگ بزنه ...

دیشب شوهرم بهش گفت..

گفت میگم فردا میری بیرون.کار اداری چیزی نداری؟؟

اینم برگشت گفت کاراداری نه ندارم..شایدرفتم بیرون واومدم..ولی معلوم‌نیست..همسرم گفت خانم اگه نرفت برو خونه پدرت تا بیام...

دیشب شوهرم بهش گفت.. گفت میگم فردا میری بیرون.کار اداری چیزی نداری؟؟ اینم برگشت گفت کاراداری نه ند ...

ای بابا اگه خیلی اذیتین به شوهرت بگو به مادرش زنگ بزنه بگه که کی میخاد برگرده و اینکه من سرکارم تا دیر وقت وبرای تو سخته .. مادرش میتونه بهش بفهمونه از دست داداششم ناراحت نمیشه اینجوری

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
واسه چی اومده همینجوری تفریحی؟ پیشش جوری رفتار کنین که انگار خیلی کار دارین یا قراره مهمون بیاد ی ...

عاشق یه دختری شده که قراره بره خواستگاریش .دختره ظاهرا کار داشته میخواست بیاد شهرما خونه فامیلاشون  ایشونم آوردتش تا اینجا حالا منتطر کار دختره تمام بشه باهم برگردن...

من که فردا اگه موند میزنم میرم تا همسرم بیاد.نمیدونم چه جور متوجه نمیشه..اولین باره.. 

ای بابا اگه خیلی اذیتین به شوهرت بگو به مادرش زنگ بزنه بگه که کی میخاد برگرده و اینکه من سرکارم تا د ...

به همسرم نگفتم..ولی بگم نمیزنه ..چون مادرشوهرم میره بهش میگه..

والا نمی‌دونم من اینجوریم یاشما زیادی حساسیت خب بیچاره خونه برادرشه شاید دلش خواسته بیاد خونتون تو اون شهرم ک جز خونه شما کسی رو ندارع...

من اگه خودم بودم سر دو روز قاطی نمی‌کردم ک بره 

درسته شما مذهبی هستین دلیل نمیشه کسی رو خونه راه ندید 

ببخشید این نظر من بود جبهه نگیرید

والا نمی‌دونم من اینجوریم یاشما زیادی حساسیت خب بیچاره خونه برادرشه شاید دلش خواسته بیاد خونتون تو ا ...

ببین عزیزم من روحساب برادری خیلی دوسش دارم..خیلی هم بهش احترام میزارم وازهرچیزی بهترینش روبرای پذیرایی میزارم.

مشکلی هم ندارم که باشه..

مشکل من این که وقتی همسرم خونه نیست درست نیست ایشون باشه.. میتونه به بهانه هواخوری ..به بهانه تفریح چندساعتی بره بیرون..ولی اینکه از ۷صبح که همسرمن سرکار میره تا غروب من تنها خونه با ایشون باشم درست نیست..

درضمن کی گفته من راه ندادم؟؟..

ببخشید عزیزم باید جواب میدادم آخه من قاطی نکردم‌ از دوروز موندنش ..