2777
2789
عنوان

نظر برای مهمونی

905 بازدید | 47 پست

سلام من یه مهمونی می‌خوام بدم حدود ده نفر که باهاشون به شدت رودروایسی دارم به نظرتون توی خونه بدم یا رستوران؟

رستوران خوب هم توی تهران معرفی کنید لطفا 

قیمتش مهم نیست

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بابت هزینه مشکلی نیست رستوران صددرصد

گفتم شاید زشت باشه رستوران دعوت کنم 

و اینکه اعضای خانواده هم نیستن و همکاران و اساتیدم هستن 

اگر بی درد سر و شیک می خوای رستوران  رستوران توب زیاد داریم اما مهماش  شاندیز جردن  ...

ممنووونم😍

گفتم شاید زشت باشه رستوران دعوت کنم  و اینکه اعضای خانواده هم نیستن و همکاران و اساتیدم هستن&n ...

درعوض استرسی نداری نگران چیزی نیستی ولی خونه یخورده نگرانی بیشتره و من خودمم کلا توی کار خونه تنبلم واس این گفتم 😂

جوانه میزنیم از همانجا که خاک شدیم✨️🦋🌱

گفتم شاید زشت باشه رستوران دعوت کنم  و اینکه اعضای خانواده هم نیستن و همکاران و اساتیدم هستن&n ...

نه اتفاقا من زیاد دیدم که اتفاقا دورهمی های ایطوری که صمیمت خاصی نبست و رابطه همکاری و استادی هست تو رستوران میگیرن! 

درعوض استرسی نداری نگران چیزی نیستی ولی خونه یخورده نگرانی بیشتره و من خودمم کلا توی کار خونه تنبلم ...

منم کلی استرس دارم که خوب برگزار بشه😂😄

کجای تهران ساکنید؟ تا چقدر میخواید هزینه کنید؟
میدونم گفتین هزینش مهم نیس...اما ممکنه 12 نفر تو یه رستوران خیلی خوب..مباغش بیشتر از چیزی بشه که تصور میکنید
همین امشب بیرون بودم دوغ  رو لیوانی 30 ازمون گرفت...بماند که غذا و سالاد و ماست و...با توجه به اینا رستورانتونو انتخاب کنید
ادم یه تصور دیگه میکنه بایه چیزی بیشتر از تصورش مواجه میشه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
به نظر من هم زشته رستوران دعوت کنید خودتون چند نمونه غذا درست کنید مثل لازانیا.مرغ شکم پر با زرشک پل ...

آخه اساتید دانشگاه و همکارانم هستن گفتم شاید توی خونه معذب باشن کلا تو برزخ گیر کردم

کجای تهران ساکنید؟ تا چقدر میخواید هزینه کنید؟ میدونم گفتین هزینش مهم نیس...اما ممکنه 12 نفر تو یه ...

من ظفر هستم

من حدودا ده تومن در نظر گرفتم حالا نمی‌دونم ممکنه بیشتر از این بشه؟

آخه اساتید دانشگاه و همکارانم هستن گفتم شاید توی خونه معذب باشن کلا تو برزخ گیر کردم

اگه قبلا با هم رستوران دعوت شدین اشکال نداره ولی اگه برای اولین بار هست به نظرم خونه بهتره