2777
2789
عنوان

پیش فعالی کودک

326 بازدید | 46 پست

سلام پسزم پیش دبستانی می‌ره 

معلم شون دیروز ک رفتم دنبال پسرم گف وایسا کارت دارم و بهم گف پسرت علائمش رو داره و باید ببری روانشناس 

کسی اطلاعات داره راجبش 

الان ۲تا شعر بهشون داده ماشاالله تا میگم حفظ می‌کنه اما عدم تمرکز داره حواسش دائم پرت میشه 

کلا هم ک جنب جوشش بشدددددددت بالاست 

خیلی هم عجوله 

اذیت نمیشی

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چی ؟

از شیطونیاش

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه خواهر شوهرم همینجوریه.هشت سالشه،ولی اصلا ارو و قرار نداره.لصلا هم حرف گوش نمیکنه.خیلی سخته.اون پیش روانشناس نرفته.میگه بچه ام شیطونه.ولی شما برو چون بعدا غیر قابل کنترل میشن.

بله اینا علایمش هست‌. ببرش دکتر خب چیز خطرناکی که نیست. منم بیشفعال بودم و هستم 

بزای تحصیل و درس خوندن مشکل ایجاد می‌کنه ؟ 

باید چه کارهایی کنه 

از یه طرفم شنیدم داروهایی ک میدن خوب نیس 

بچه خواهر شوهرم همینجوریه.هشت سالشه،ولی اصلا ارو و قرار نداره.لصلا هم حرف گوش نمیکنه.خیلی سخته.اون پ ...

ازه اصلاااااا حرف گوش نمی‌ده 

چرا من قصد دارم ببرمش 

چ اشتباه بزرگی می‌کنه ک خودشو گول میزنه شیطونه 

دقیقا پسر منم پیش دبستانی هست بی نهایت باهوشه زبان فارسی انگلیسی و المانی مثل بلبل حرف میزنه تا سه هزار بلده بشمره و ای کیوش خیلی بالاست ولی عدم تمرکز داشت اصلا نقاشی و لوحه و غیره انجام نمیداد سر به هوا بود یه جا بند نمیشد پشت میز نمینشست بردم دکتر دارو داد الان عالیییییییی شده یکماه طول کشید ولی فوق العاده عالی و حرف گوش کن و با تمرکز شدهحتما ببرش روانپزشک و روانشناس از دارو هم نترس 

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩

عزیزم خواهر زاده من بیش فعاله. علائمش اینا بودن. عدم تمرکز، لجباز،خوب غذا نمی‌خورد، جنب و جوش خیلی زیاد، ترس نداشتن از کارای خطرناک. نقاشیاش بیشتر خطای در هم بدون رنگ آمیزی بود. بهانه گیر، خیلی هم حرف میزنه 😁

از شیطونیاش

دوست عزیز باورت نمیشه من انقددددددد تو زندگیم مشکلات فراوون و طاقت فرسا داشتم ک شیطنت پسرم کمتر ب چشمم میاد 

البته داخل خونه در اون حد شیطنتی ندارع

بیشتر علائمش اونایی ک گفتم 

ولی خب مثلا دائم میپره رو مبل و همه جا رو بهم می‌ریزه و داد و بیداد می‌کنه 

بزای تحصیل و درس خوندن مشکل ایجاد می‌کنه ؟  باید چه کارهایی کنه  از یه طرفم شنیدم داروها ...

من خودم یه بیش فعال وحشتناک بودم که ۷سال دارو خوردم خداروشکر تا مقطع دکترا دانشگاه دولتی و رتبه دو رقمی بودم نگران نباش دارو نخوردنشون براشون بدتره

این ماه بهترین روزارو خواهم داشت،من مادر میشم چون از مادرم خواستم ❤️❤️❤️    من مادر شدم چون از مادرم خواستم انشالا همه منتظرا تجربش کنن🤩🤩🤩
بزای تحصیل و درس خوندن مشکل ایجاد می‌کنه ؟  باید چه کارهایی کنه  از یه طرفم شنیدم داروها ...

مشکل که ایجاد میکنه من بت سختی درس خوندم و عقب بودم از همسن و سالام. ببین اگه دکتر گفت حتما ببرش نوروفیدبک تنها چیزی که جواب میده اونه. من تشخیص داده نشده بود بیشفعالیم اون زمونا اصلا کسی اهمیت نمیداد. تو سن بالا تشخیص گرفتم و دارو مصرف کردم که تساخت بهم. دیگه یاد کرفتم چجوری باهاش کنار بیام و زندگی کنم. مهمترین کاری که شما باید بکنی اینه که به بچه ت اصلا و ابدا برای درس فشار نیاری و درک کنی که بچه ت قابلیت اینو نداره که مثل بچه های بقیه باشه. اتفاقا خیلی هم باهوشن بیش فعال ها