2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم انشالله بهتر باشی  من دیشب با همسرم دعوا کردم صبح که رفت سرکار گفتم نیاد چونکه ب ناحق سا ...

عزیزم🥲 

بهت حق میدم ناراحت باشی🤝💙

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

الهی 😁 نمیشه برش گردونی؟

نمیدونم😫

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
دلشوره دارم فردا اولبن روزکاری همسرمه تو شهر جدید و محل کار جدید

عزیزممم، ان شـاءالله که خوب پیش بره💙💙

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

عزیزم🥲  بهت حق میدم ناراحت باشی🤝💙

قوربونت از بس گریه کردم چشام مثل ژاپنیااا شده 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

نگرانم 6روز از مهلت تجدید نظر مونده هنوز طرف مقابلم اعتراض نرده فکرم درگیره  دوست دارم چندماه ...

آخ ، چقدر سخت...

خدا کنه حل بشه 🙏🙏🙏

دارم روتین پوستیمو انجام میدم ، منتظرم وقت ماسکم تموم بشه 🗿

ای جان💙

خیلی خوبه به خودت میرسی💙