2777
2789
عنوان

چرا بیدارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 89 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دخترم چند بار از خواب بیدار شد منم بیدار شدم الان اون خوابیده،من‌بیدارم🥴

الهی...تنتون سالم باشه و سایتون مستدام

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

دست و صورتت و آب بزن آب بخور پاشو یه کوچولو راه برو بعد ایت الکرسی بخون بخواب 💙

مرسی مهربونم 🥺❤️

/عشق فوتبالم از ۱۰ سالگی بازی کردم نزدیک ۱۰ سال فوتبال بازی میکنم /وقتی کات کردم وقتی ولش کردم فوتبال بازی کردم حالم اوکی شد/بعد از درس واسه استراحت میرفتم فوتبال بازی میکردم بعد دیگه جون درس خوندن نداشتم/اره اگر پسر بودم تو تیم ملی بودم😄(نزنی تو ذوقم هااا)/اگر آدم ها سعی میکنن تو رو پایین بکشن، بهشون افتخار کن. این فقط ثابت میکنه الان ازشون بالاتری/تو تایپک های مربوط به فوتبال تگم کن قشنگم❤️عشق میکنم حتی راجبش حرف میزنم😬🧡🤪
از سرفه لعنتی خوابم نمیره و کلافم ...هر چی میام بخوابم سرفه بیدارم میکنه

دکتر رفتی ؟ چرا اینطوری شدی؟

تو نمیدونم ترین حالت ممکنم:) هرکسی بهت بدی کرد خودت دهنش و سرویس کن ، خدا بخشنده است 😉😉😉

قوربونت از بس گریه کردم چشام مثل ژاپنیااا شده 

همه چی درست میشه 💙🙂😊😘

چون دیرتر به پرونده رسیدگی بشه  دادگاه۲۰روز مهلت میده خوب اگر زودتر طرف مقابل اعتراض بزنه زود ...

ععع من فک کردم فرق نداره روز دوم با روز ۱۷م فک کردم حتما باید بیست روز تموم شه

عزیزم اعتراض بزنه ابلاغ تبادل لوایح چند روز طول میکشه؟

و اینکه تجدید نظر چند درصد رای بدوی رو تایید میکنه؟

اگه درد معدت زیاده سعی کن معمولا آدامس بجوویی

به روی شکم بخوابم رو دست چپ یا پشت شکم ؟

ععع من فک کردم فرق نداره روز دوم با روز ۱۷م فک کردم حتما باید بیست روز تموم شه عزیزم اعتراض بزنه اب ...

اگر دادگاه اول رای به نفع شماباشه دادگاه تجدید نظر احتمال زیاد رای به نفع شما میده

اگر طرف مقابل چیزی رونکنه 

اگرتجدید نظر به نفع شما نشد یاطرف مقابل مجددمیتونید اعتراض بزنید که این اعتراض اخری ومیره تهران پروندتون

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
ععع من فک کردم فرق نداره روز دوم با روز ۱۷م فک کردم حتما باید بیست روز تموم شه عزیزم اعتراض بزنه اب ...

چرافرق داره

کلن۲۰روز فرصت اعتراض اگر بشه۲۱روز دیگه نمیشه اعتراض کنید

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...
آلرژی.....دارو هم خوردم ولی فعلا هنوز اثر نکرده

واسه منم همین دو ماهه پیش اینطوری شد بعد خوب شد 

ان شـاءالله شما هم بهتر میشی