2777
2789
عنوان

میخوام سگمو واگذار کنم حالم بده🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 2404 بازدید | 55 پست

من گربه نگهداری کردم آلرژی دارم آسم گرفتم بعد چند سال ولی گربه ها رو بخاطر آسم آواره نکردم..چون انتخاب من بود که بیان توو زندگیم نه اونا...پس بازم بستگی به خودت داره که تا چه حد مسئولیت پذیر باشی ..اگه واقعا هییییییچ راهی نداری واگذار کن ولی هیچکس مثه تو نمیتونه خوشحالش کنه ..جامعه هم پر از حیوان ازاره ..خدایا خودت کمکش کن

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گربه نگهداری کردم آلرژی دارم آسم گرفتم بعد چند سال ولی گربه ها رو بخاطر آسم آواره نکردم..چون انتخ ...

من یکی از شرایطم بازدید ماهانه هست اگر قبول نکنن ک نمیدمش اصلااا😣

الهے برقصاند خدا به ساز تو؛ جهانت را ...♥️🕊
مرسی انشالله واقعا، البته طرف گفت هر وقت بخواید دوباره میدم بهتون، خب این خیلی خوبه شمام هم حتما شر ...

بله منم اینو میگم و میگم اگرم اونا منصرف شدن بدنشبخودم ندن ب کسی دیگ 

الهی بمیرم براش واقعا نمیدونم چیکار کنم🥲

خدا کمکت کنه انشالله بهترین راه رو براتون باز کنه که به صلاح جفتتون باشه..من خانه دارم یعنی شاغل نیستم که درآمد داشته باشم و هزینه سگ بالاست وگرنه میاوردمش پیش خودم 

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               

کلا دل کندن از حیواناتی که بزرگشون کردیم سخته . من به حدی عذاب وفکر  دوریشونو کشیدم.که گفتم دیگه دور خریدشونو خط بکشم.

خدایا ....؟.....؟.....!! 🌟 حمد و سپاس مخصوص خداوندی است که هر جا خواستم او بود اما هر جا او خواست من نبودم؟!🌟 خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🤲 دلیل غیبت طولانی ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

خدا کمکت کنه انشالله بهترین راه رو براتون باز کنه که به صلاح جفتتون باشه..من خانه دارم یعنی شاغل نیس ...

ممنونم عزیزم لطفا دعا کنید براش🥲

من یکی از شرایطم بازدید ماهانه هست اگر قبول نکنن ک نمیدمش اصلااا😣

ببین. راه دور نده اصلا..نزدیک خودت واگذار کن که از حالش باخبر شی ..البته با چند تا پزشکم مشورت کن شاید بشه برای حساسیت کاری کرد..بچه های منم آلرژی دارن ولی بعد چند وقت عادی شد و مشکلی پیش نیومد خداروشکر

کلا دل کندن از حیواناتی که بزرگشون کردیم سخته . من به حدی عذاب وفکر  دوریشونو کشیدم.که گفتم دیگ ...

منم دیگه اینکارو نمیکنم کاس هیچوقت اینکارو نمیکردم اوردنش تو زندگیم خیلی اشتباه بود ولی واقعا اونمکقع فکرشم نمیکردم یروزی نتونم نگهش دارم😣

ممنونم عزیزم لطفا دعا کنید براش🥲

از خدا میخام بهترین سرنوشتو براش رقم بزنه هر جا که هست 🤲💖

ببین. راه دور نده اصلا..نزدیک خودت واگذار کن که از حالش باخبر شی ..البته با چند تا پزشکم مشورت کن شا ...

گربه دارید شما؟

از خدا میخام بهترین سرنوشتو براش رقم بزنه هر جا که هست 🤲💖

ممنونم ازت عزیزم اگر کسی رو میشناسید که شرابط عالی نگهداری داره ممنون میشم معرفی کنید