باردارم هستی، ولی من دو روز فقط گریه کردم به صاحبشم گفتیم فیلم و عکس بده ازش، خداروشکر اونم میفرسته، همینکه فیلماشو ببینی و حالش خوب باشه خیالت راحت میشه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
طفلی طوطی من روزی که اومدن ببدنش، فهمیده بود، هی دلبری میکرد حرف میزد، از طرفی عصبی شده بود، اومدم در قفسشو باز کنم که بدم بره، پر زد رفت بالا واحد خودمون، چقدر حیوونی پرواز کرد که نگیرنش ☹☹☹
میفهمن ناراحت میشن اونام
اما خب شرایط بهتری براش فراهم شد
شماهم به این فکر کن که شرایط بهتری براش فراهم میشه، خونه بزرگتر، رسیدگی بیشتر، خوشحال تر
درسته ترجیحم همینه اگرم بدمش ب هرکسی حتما تعهدنامه میگیرم ازش ک اگر نخواستتش ب کسی نده برگردونه بخو ...
عزیزم نمیخام ناراحتت کنم ..من ده ساله حامی هستم ..با همون تعهد نامه چقدر سگ آوارع شد و دست صاحبش بجایی نرسید ..منظورم اینه به تعهد نامه دل خوش نکن ...اون سگ الان تو رو خانواده ش میدونه بهت وابسته س...شما توو دنیا خیلی عزیز داری که کنارت باشن ولی این بچه توو کل دنیا فقط تو رو داره 💔
حامی طبیعت و حیوانات و قلبهای بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖
من وقتی به دنیا اومدم مامان بابام 2 تا سگ و 7 تا گربه داشتن الان خودم 2 تا سگ و 2تا گربه و 17 تا پر ...
عزیزم من حساسیت پوستی شدید به موی حیوانات حتی پر پرنده ها پیدا کردم و دکترمم گفتن بجه هم احتمالا همینطور باشه چون ژنتیک موثره بچگیمم حساسیت داشتم اما خوب شدم الان دوباره ظاهر شده حالا خودم مهم نیستم و با این حال ۳ ساله کنارمه و من دارو و پماد میزنم ولی انگار ن انگار بازم دلم نیومد بدمش ب کسی
ولی دیگه نمیتونم درباره نوزاد ریسک کنم و جونشو ب خطر بندازم...