2777
2789
عنوان

ماموگرافی سینه

3472 بازدید | 24 پست

سلام.لطفا لطفا هر کسی ک اطلاعات درستی داره توضیح بده.

ماموگرافی انجام دادم. نوشته  : میکروکلسیفیکاسیون خوشه ای یا هر نشانه قطعی از بدخیمی پستان 

دکتر گفته جراح ببینه مامو گرافی رو

دارم دیوونههههههه میشم

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا تو اینا که تو نوشتی چیز بدی نیست‌. مامو رو هم معمولا میدن جراح عمومی ببینه 

اخه گفته بیوپسی انجام شه

میشه برای حال منم دعا کنید؟                   ❤ عااااااشققققققققتم تا ابد و یک روز❤                 
خب مشکلش چیه؟ علم غیب ندارن توده چیه که. نمونه برداری میکنن ببینن خوشخیمه یا بدخیم. منم یه توده بدشک ...

خداروشکر ایشاالله همیشه تنتون سلامت باشه 

والا میترسم 😭استرس شدیدی دارم 

خداروشکر ایشاالله همیشه تنتون سلامت باشه  والا میترسم 😭استرس شدیدی دارم

حق داری منم داشتم. ولی خب هنوز چیزی معلوم نیست ایشالا که چیز خاصی نیست. باشه هم درمان داره دیگه این روزاشکرخدا همه چی درمان میشه به جز مشکلات حاصل از کهولت سن کوفتی

عزیزم حق داری نگران باشی ولی همه که بدخیم نیست نمونه برداری میکنن تا مطمئن بشن الهی که بحق خانم فاطمه زهرا هیچی نیست ،دلتو اروم نگه دار و فوری دکتر برو پشت گوش ننداز ،خدای نکرده خوب نباشه جراحی میکنی در میاری ،دختر عمه من ۱۳  سالگی توده داشت در اورد الان ۲۶ سالش و شکر خدا سلامت

هدف از خلقت هر کودک :خدا هنوز هم از انسان بودن ناامید نیست 👌
حق داری منم داشتم. ولی خب هنوز چیزی معلوم نیست ایشالا که چیز خاصی نیست. باشه هم درمان داره دیگه این ...

برام دعا کنید😭🙏

عزیزم حق داری نگران باشی ولی همه که بدخیم نیست نمونه برداری میکنن تا مطمئن بشن الهی که بحق خانم فاطم ...

خداروشکر 

توروخدا برا دل بیقرارم دعا کنید 😭🙏

دوست عزیز من همین الان تو نت زدم زده رسوبات کلسیم تو سینه به اون اسمی که شما گفتی  گفته میشه و معمولا خوش خیم و ماموگرافی مشخص میشه و نمونه برداری میکنن چون ممکن در گذر زمان بدخیم بشه اونم ممکن  ،انشالا برا شما چیزی نیست به دلت بد نیار 

خداروشکر  توروخدا برا دل بیقرارم دعا کنید 😭🙏

باور کن چیزی نیست ،فکر بد نکن ،عزیزم همیشه زمان برا ۵م تو زندگی هست الکی از الان خودتو نباز