2777
2789
عنوان

عروسی

85 بازدید | 6 پست

عروسی پسر خواهرشوهرم

چقد باس کادو بدیم؟

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...
پسرخواهرشوهر ینی شوهرت دایی طرفه خیییییییلی کم بخواین بدین ۲تومن خوب بخواین بدین ۴.۵تومن

راستش نظرخودمونم رو ۲ تومنه

۲ تومن زشت نیس؟

آخه هزینه ارایشگاه و لباس خودمونو بچه هام هست سنگین درمیاد واسمون

یه بزرگی نوشته بود : خدایا بابت تماااام چیزایی که صلاحمون نبود و نشد؛ شکرت ..( حتی اگه براش گریه کردیم ؛ حتی اگه غر زدیم ،) حتی اگه ازت شاکی شدیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش نظرخودمونم رو ۲ تومنه ۲ تومن زشت نیس؟ آخه هزینه ارایشگاه و لباس خودمونو بچه هام هست سنگین در ...

چرا زشت باشه اگر دارایید و نمیکنید اره زشته

ولی اگر وضعیت معمولی دارید کافیه

منم هفته پیش عقد دخترخالم بود.خانم امر کرده بود همتون باید برید ارایشگاه از فامیل دوماد کم نیارید

۱ونیم پول ارایشگا دادم😶۶تومنم لباس

ولی ۱ونیم کادو دادم

هم عقد بود.هم اوناهم واسه من کار خاصی نکرده بودن بااینکه من کمتر ازیساله ازدواج کردم

برام بیشتر ازاین نمیارزیدن

ببین اگ تا این مدت کادو خوب بهت دادن شماهم خوب بده ولی الان دیگ با این وضع اقتصادی  بقول شما ...

۱۳ سال پیش کادو عروسی خواهر شوهرم ۵۰ هزارتومن دادبهمون

ولی خب جدا ازاین

لوازم خونمو عوض کردم پولامون تمام شد😄

خرجام بالاست متاسفانه ، میدونین لباس بچه هم چقد گرونه بخام واسه بچه ها و‌خودمو شوهرم بخرم کادو رو‌باید برم از کسی قرض‌بگیرم😄

۱۳ سال پیش کادو عروسی خواهر شوهرم ۵۰ هزارتومن دادبهمون ولی خب جدا ازاین لوازم خونمو عوض کردم پولام ...

اشکال نداره عزیزم نداری ۵۰۰ بزار تو پاکت بده ایشاا... کادویی خونشون بعدا دست و بالت باز شد باز ی چیز دیگ میگی