2777
2789
عنوان

سوال 😶‍🌫️

67 بازدید | 7 پست

الان تو زندگی با چه مشکلی دست و پنجه نرم می‌کنی که تحملش برات سخته ؟

بیا بگو ❤️😶‍🌫️

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرض درس نفس کشیدن

درس برات سخته چرا ؟

برای ظهور امام زمان(عج)صلوات بفرستید ، اگر فرستادین قلب سبز برام بفرستید تا دلشاد بشم💚تو تاپیک های صلوات تگم کنید حتی باشه یه دونه صلوات می‌فرستم براتون 💚 التماس دعا 💚امیدوارم همتون به حاجتاتون برسید 💚

ناباروری

داغ عزیز

دخالتها و زخم زدنهای خانواده ی شوهر

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
ناباروری داغ عزیز دخالتها و زخم زدنهای خانواده ی شوهر

الهی حل بشه 😔

الهی حل بشه 😔

استیکر ناراحتی نذار.😊 دنده فیل دارم.

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
استیکر ناراحتی نذار.😊 دنده فیل دارم.

خداروشکر عزیزم 🧡