2777
2789
عنوان

شرکت نفتی ها

12351 بازدید | 107 پست

سلام خانم ها

شوهرم تازه استخدام رسمی شرکت شده قبلا پیمانکاری بود 

الان میخواستم بدونم حقوق و مزایاشون و مچنین بیمه شون چه فرقی میکنه

و این کارتی که بهشون میدن نفت کارت چند وقت یک بار شارژ میشه و معمولا چقدر میریزن

هر کسی هر اطلاعاتی داره ممنونم میشم در اختیارم بذارین😍😍😍🥰🥰

لا حَبیبَ اِلا هُو اَهلُه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من شنیدم حدود ۱۰،،۱۲ تومنیه نفت کارت

وشوهرعمه من رسمی نفته وو سابقشم زیاده جدود ۱۰۰ تومنس میگیره درماه😊

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست
من شنیدم حدود ۱۰،،۱۲ تومنیه نفت کارت وشوهرعمه من رسمی نفته وو سابقشم زیاده جدود ۱۰۰ تومنس میگیره در ...

تومنی

کسی که با دردش میخوابد، انشالله با درمانش بیدار شود🦋🌾.  چه می‌شود کرد؟مگر می‌شود دنیا را پاره کردو از تویش خوشبختی درآورد؟همین است که هست

ديگه از هر جهت تامين هستيد 

هزينه هاي درمان كاملا رايگان هست

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.
شرکت نفت مناطق نفت خیز  کارش اقماریه

رشته ش چيه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

ما از اپل رسمی بودیم برای همین نمیدونم چقدر تفاوت داره با پیمانی اما مطمئنا بهتر میشه

هر شرکتی نفت کارتش فرق می کنه مولا مناطق نفت خیز جنوب و … هر کدوم یه موقعی واریز می کنن معمولا شارژ ماهانه میسه اما بعضی شرکتها هر سه ماه رو با هم واریز می کنن. این که توی چه قسمتی کار می کنه و مثلا غذا میخوره سرکار یا نه باز توی مبلغ نفت کارت تاثیر داره. 

درآمدشون خوبه بیمه اینارو نمیدونم شرکت نفت ک کار نمیکنم 

اما در کل میدونم خیلی خوبه...

(خیلی اطلاعاتم زیاد بود خسته شدم)

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
نفت کارت هرماه شارژ میشه  شاید تا چندماه حقوق ندن بعد همه رو باهم بهتون میدن

الان حقوقش که نسبت به حالت پیمانکاری خیلی کم شده میگن تا چندین ماه به همین منواله

لا حَبیبَ اِلا هُو اَهلُه
من شنیدم حدود ۱۰،،۱۲ تومنیه نفت کارت وشوهرعمه من رسمی نفته وو سابقشم زیاده جدود ۱۰۰ تومنس میگیره در ...

شنیده ها رو بنداز دور

چه خبره ماهی ۱۰-۱۲ تومن!؟ جدیدا که زیاد شده با معوقه برای ما سه ماهش شد ۱۰ تومن