2777
2789

سوال جالبی بود ،حامله ام هزار تا دغدغه دارم نگرانم شوهرم به هیچ جاش نیس توجه زیادی هم به بچه هام نداره قبل حاملگی میگف این دفعه ال میگنم بل میکنم هیچ مهر و محبت خاصی ندیدم ازش ،درسته سعی میکنه همه چی بخره خرجها بالاس ولی اصلا زبون ابراز علاقه نداره رومخمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای یکی که آنلاینه استیکر فرستادم ی ربع پیش الان ۵ دقیقه هست که دیده هیچ واکنشی نداده😑

میرم مسواک میزنم اگه هنوزم هیچی نشده بود میگیرم میخوابم

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

نشستم، دستم پفکیه حال ندارم برم بشورم منتظرم یه اراده ی خدایی پیدا کنم برم بشورم بیام دراز بکشم😐

خواهر خودت همت کن 

اراده خدایی کجا بود، 🥴مورچه میکنی تا صب پاشو بابا

هم سرما خوردم دماغم کیپه اعصابم خرابه هم همسایه کناری ساخت و ساز داشتن زدن شیم تلفن رو ترکوندن بعد با ناشی بازی وصل کردن و گند زدن به سرعت وای فای خونه

درخواست دوستی نده، دوست عزیزم. بیا هر حرفی داریم به جا خصوصی، تو تاپیک ها بزنیم. ممنون.❤
خواهر خودت همت کن  اراده خدایی کجا بود، 🥴مورچه میکنی تا صب پاشو بابا

تبریک میگم کامنتت باعث شد که برمو بشورم

الان میرم😂😐😂

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤