2777
2789
عنوان

شپش

184 بازدید | 34 پست

سلام دوستان دو هفته پیش دخترم سرش میخارید چک کردم دیدم شپش دارم سریع شروع به درمان کردم شامپو و محلول و مدام سرشو چک میکردم الان هنوزم تک و توک رشک پیدا میکنم ولی خیلی کم شده بعدش سر پسر ۳ سالم دیدم اونو کچل کردیم بعدش خودمم درگیرشدم یه دختر یک ساله هم دارم که موهای پری داره میترسم اونم بگیره خودم چندروزه حالم بده هیچکسو ندارم موهامو بگرده و تمیز کنه برای همین هرکاری میکنم خوب نمیشم نمیدونم ازکجا گرفتیم من بچه مدرسه ای ندارم دخترم ۶ سالشه میخوام فردا برم موهامو از ته بزنم تنها چارم همینه با ۳ تا بچه کوچیک و دست تنها چیکارکنم😭

تجربه ای دارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وایییی ن بزنی چیکار برو دارو خانه ی شامپو بهت میده میزنی میرن یا بهداشتی ک توش پرونده داریی هم بهت میدن مراجعه بکن من خودم ۳ سال پیش درگیر شدم گرفتم با دوبار مصرف شامپو رفتن

اگه امضام رو خوندی  یه صلوات بفرست به عشقم  برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن  خواهد بود 

سلام عزیزم یه شونه هایی هست توی داروخونه دندونه هاش فلزیه و بهم چسبیده از اونا بگیر بعد اول سرتو کاملا با روغن هر روغنی دوس داری زیتون نارگیل هر چیزیکه داری بعد از اون شونه بکش توی موهات از ریشه تا نوک مو اگر که شپش باشه توی شونه گیر میکنه و کمو بیش هم رشک رو هم در میاره  تا وقتی مطمئن شدی دیگه شپش نیست اینکارو بکن

لا حَبیبَ اِلا هُو اَهلُه