دوستان من یه ماهه عمل کردم هفته اول با اینکه ورمم شدید تر بود بینیم فرمش قشنگتر بود ولی الان حس میکنم نوک بینیم گرد شده با اینکه درست مراقبت کردم اگه تجربه ای دارین به اشتراک بذارید ممنون میشم 🌹
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
البته من مراقبت هم نکردم برا همین میترسم. من بچه ام 6ماهشه و از هفته 2عمل بغلش کردم و سر بالا هم نمیخوابم. البته دکترم گفن اینا مهم نیس ولی خودم میترسم
شما بینیتون استخونی بود یا گوشتی؟؟ برا من استخونی بود ولی الان بس که ورم داره شده مث گوشتی
جدی؟؟؟ فک نکنم طبیعی باشه ها . چون استخونی عمل کردن دوستان خیلی قشنگ شده و خودشو از ماه اول نشون داده . منم بینیم نیمه گوشتی و غضروفی بود آنچنان بد هم نبود بینیم نمیدونم چرا همچین بلایی سر خودم آوردم که الان استرس داشته باشم شب و روز