2777
2789

مایع مخصوص لباس های رنگی )اینو برای لباسای رنگی و مشکی میخرم سافتلن میخرم معمولایا تاژ، پودر ماشین لباسشویی سافتلن ، نرم کننده حوله و لباس اونم یا سافتلن یا پرسیل 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پودر ماشینی 

جرم گیر 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

مایع لباسشویی پرسیل سبز...نرم کننده حوله و لباس تست ..مایع لباس برای لباس مشکی تست....پودر هم می‌خریم دستی..پرسیل...ماشینی هوم کر ....مایع ظرفشویی پرسیل...مایع دسشویی هم هر دفعه یه مارک که تنوع بشه تو رایحه های مختلف.....این دفعه درما کلین خریدم 

کاربری دوم ..   یه بار تعلیق شدم 

مایع لباسشویی ،وایتکس،مایع جرمگیر من برای حمام و دستشویی،مایع ظرفشویی خاکستر،مایع دستشویی،پودر ماشین،مشکین تاژ،شامپو شون،شامپو بچه فیروز،شامپو بدن صحت،صابون کیلویی واسه لباس زیرها،اسپری هم شیشه شوی و اسپری همه کاره ب ای پاک کردن گاز

البته اینارو هرماه نمیگیرم دوسه ماه یکبار میگیرم

پسرم دوستت دارم من تو را رها میکنم تا تجربه کنی بیاموزی و از میان درست و اشتباهاتت قد بکشی و چون ستاره بدرخشی خدایا شکرت ❤️زیبابپروران وسالم نگه دار اورا❤️ خدایا دوستت دارم❤️