2777
2789
عنوان

طعنه همسر

372 بازدید | 16 پست

سلام موقع زایمانم دو هفته خونه ی بابام بودم دوبار مامانمو شوهرم سر منو بچه با هم بحثشون شد،حالا بعد از ده سال از اون ماجرا گذشته حالا جاری من بارداره و به خاطر شرایطش و سقط و زایمان زودرس تمام این هفت ماه خونه ی مادرشه همش شوهرم طعنه اونو به من میزنه که آره تو دوهفته رفتی خونه مامانت دعوا شد و مامانت سختش شد تو رفتی ولی حالا این جاری همش خونه مادرشه و ازش نگهداری میکنن!خیلی ناراحت میشم چی جوابشو بدم که زبونش کوتاه بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه نمونه از اون‌دعواها میگی ؟هرچند بعد ده‌سال چقدر کينه داره

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

بگو از بس داداشت خوب با ادب احترام خانواده زنشو داره بیخودی باهاشون دهن ب دهن نمیزاره برا همین زنش هفت ماهه رفته ما ک از دست زخم زبون تو همش دو هفته بیستر دووم نیاوردیم

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝

بگو عوض اینکه بخاطر سلامتی خودمو بچم خدا روشکر کنی داری بهم طعنه می زنی؟ از کجا معلوم که اونجا خونه ی مادرش تمام مخارجشون با داداشت نیست خودش برای سیاست صداشو درنمیاره اینقدر ساده نباش

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.
آخه از وقتی جاریم دیده همش خونه مادرشه تاحالا ده دفعه طعنه اون اتفاقات ده سال پیش رو به من زده

درک میکنم . میفهمم چقد سخته سکوت کردن ولی با کش دادنم چیزی درست نمیشه. سکوت کن یوقت شرایط اوکی بود بگو عزیزم خانوادم شرایط نداشتن اینا

ببین تو هرجوابی هم خواستی بهش بده اما فقط یادت باشه تا وقتی شوهرت نبینه که حرفاش روت تاثیری ندارد و فقط خودش رو خسته می کنه دست برنمیداره بهتره خودت رو دست بالا بگیری اینجور مواقع زیاد جدی نگیرید تا دیگه از این حرف بعنوان اهرم فشار استفاده نکنه یعنی بفهمه که وقتی اینجور حرف می زند تو بهت برنمی خوره فقط خودش کوچیکه میشه وتحقیر میشه

نازد به خودش خدا که حیدر دارد   دریای فضائلی سراسر دارد.

من اوایل ازدواجم یه مقدار پول داشتم ، شوهرم براش مشکلی پیش اومد درست یا غلط بهش پول رو ندادم تا چند سال منو ول نمی‌کرد و مدام میگفت و من هر بار براش توضیح میدادم و این داستان همچنان ادامه داشت تا اینکه یه بار داد زدم و گفتم خوب کردم خوب کردم بهت ندادم پول خودم بود به تو هیچ ربطی نداره ، دیگه ول کرد

حالا نمیدونم این روش برای شما موثر هست یا نه؟