2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدا کمکتون کنه با این طرز فکراتون 😂😭

بابا ماکه داریم از اول این اپراتور لیزرو میکوبیم 

یه چیزی میگم قانع شو لطفا کار خونه به همین راحتیا نیست همونجور که کار بیرون هم واسه زنا سخته پس باید همو درک کنن حالا هر کی وظیفه ایی دارع یه حقوقی به گردنشه اونا رو به نحو احسنت باید انجام بده

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍

اسی نمیدونم اوضاع زندگیت چطوریه یا چی شده که با اون زندگی میکنی شاید هم مشکلی نداری کلا و فقط 

خواستی این کار رو تجربه کنی 

نمیدونم

اما خواهرانه بهت بگم مردا ارزش هیچی ندارن هیچی هیچی 

به بدنت صدمه نزن 

بابت یه اسکل همش قرص بخوری و از بارداری بترسی و 

ااخرش هم ول کنه 

بره

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
بابا ماکه داریم از اول این اپراتور لیزرو میکوبیم  یه چیزی میگم قانع شو لطفا کار خونه به همین ر ...

مگه من گفتم کار خونه راحته نه من حرفم این نیست کار خونه پختن شستنه وقتی تو خودتم سر کار باشی هم 2 تایی پول درمیارین هم یک وعده از بیرون میخورین کمتر خونه این واسه همین کار خونم کمتر میشه

اسی نمیدونم اوضاع زندگیت چطوریه یا چی شده که با اون زندگی میکنی شاید هم مشکلی نداری کلا و فقط  ...

تو که فقط داری به اون قسمت جنسی نگاه میکنی میکنی  منم میتونم بگم دخترا بخاطر یک شب در ماه این همه خرج میزارن رو دست پسرا ! ها؟ پس یه رابطه احساسیم این وسط هست

مگه من گفتم کار خونه راحته نه من حرفم این نیست کار خونه پختن شستنه وقتی تو خودتم سر کار باشی هم 2 تا ...

ببین بحث کار کردن زن که جدا اون میشه یه داستان دیگه من عقیدم اینه اگه زن بره سرکار خیای مشکلات ایجاد میشه میدونم خیلیا بامن مخالفن اما من خانه دار بودنو ترجیح میدم 

تو که فقط داری به اون قسمت جنسی نگاه میکنی میکنی  منم میتونم بگم دخترا بخاطر یک شب در ماه این ه ...

بیخیال شما خانم نیستی 

متوجه حرف ما نمیشی اسی خودش میگیره چی میگم

موفق باشی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
ببین بحث کار کردن زن که جدا اون میشه یه داستان دیگه من عقیدم اینه اگه زن بره سرکار خیای مشکلات ایجاد ...

واسم جالبه طرز فکرتون رو بدونم. چرا فکر میکنین مشکلات ایجاد میشه یعنی دلیلش چیه؟

واسم جالبه طرز فکرتون رو بدونم. چرا فکر میکنین مشکلات ایجاد میشه یعنی دلیلش چیه؟

کمال گرایی هی پول من پول من میشه تو زندگی

من فلان خرجو کردم تو نکردی فکر کن زن خودش کار میکنه اما میگه شوهرم وظیفشه واسه من لباس بخره اونم میگه نه خودت کار میکنی 

بعد داخل خونه کارا میمونه مرد حساس بازی دراره اوووه خیلی چیزا