2777
2789
هر خانواده ای عقاید خودش دارع چون توی یع خانواده با عقاید بسته بودی ربطی به من نداره که داری قضاوت ...

خداییییی یه جورییی میگی عقایدددد انگار اینجوری بودن عین شما افتخاره 

اگه ما خانوادمون بستس و ذهنشون قدمیه افتخار میکنم تو این خانواده بزرگ شدم

درضمن هر وقت شوهر کردم باتوجه به وضع مالیمون مانور میدم نه اینکه توقع بیجا داشته باشم

یه روزی خوب میبینمت داداشی😍
بعد با کسی که زیر بار مسئولیت نمیره رابطه داره 😐

چی بگم والا 

من که اعتقادی ندارم به این چیزا

چون فقط زن ضربه میخوره 

حالا دیگه هر کسی خودش 

میدونه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یاد استادم افتادم  البته استادم باهام صمیمی بود و درد و دل میکرد  گفت یه دانشجو داشتم او ...

واقعا متعجبممم

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

تو زرنگی الان خواهر ؟ خودتو مفت در اختيارش گذاشتی 

همیشه سعی کن یه دلیل برای خوشحال بودن پیدا کنی حتی اگر کوچیک یا کم اهمیت باشه ، همین که باعث شده برای چند لحظه خوشحال باشی کافیه.
خدا رحمتش کنه و تو دمت گرمه توقع رو از پدر دیدم یه لحظه... 🫂

حتی پدر ادمم تا یه سنی میتونه تامینت کنه بعدش باید راهه خودتو پیدا کنی و از پس خودت بر بیای

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

یاد دوستم میوفتم تک به تک اشتباهات تورو کرد رفت خونش زندگی کرد!!! به از اینکه پسره درسش تموم شد جمع کرد از ایران رفت دختره موند و افسردگی درسشو ول کرد هر روز از این مشاور به اون مشاور👩‍🦯

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

هر خانواده ای عقاید خودش دارع چون توی یع خانواده با عقاید بسته بودی ربطی به من نداره که داری قضاوت ...

عزیزم این به عقاید ربطی نداره کاش خانوادت یادت میدادن که رو پای خودت بایستی تا بتونی مخارج خودتو بدی نه اینکه برای مخارجت تن به هرکاری بدی