2777
2789
وقتی با یه ادم زندگی میکنی و رابطه داری موظف نیس خرج یک‌سری چیزها بده؟

واااو ازدواج سفید خب باهاش درمیون بذار چجوری با هم زندگی میکنید خرجا با کیه ؟ اگه دونگیه که توقع نداشته باش

‏اگه چیپس لیمویی دوس داری نمیخوام نظرتو راجع به هیچ چیز دیگه ای بدونم.     میشه اگه دوست داشتی دعا کنی من خوب شم :((((

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با دوس پسر رابطه داری؟

برای سلامتی نی نیم یه صلوات میفرستید؟دعا کنید این بچم  سالم بدنیا بیاد،اگر دلت گرفته اگر حاجتی داری بگو برای حاجترواییت صلوات بفرستم 😍 ولی یکی حرف قشنگی زد: بگو خدایا اصلاً اگه مانع ظهور منم منو بردار  ولی مهدی فاطمه(عج) رو بیار..  بعضی کاربرا تو این سایت فرشته اند ،فرشته هایی ک خدا اونا رو تو زمین خلقت کرده برای آرامش دل بقیه آدما از بس مهربون و دلسوز و صبورن ،خدایا خودت بهترین جایگاه دنیایی و آخرتی رو بهشون بده😍 چند تا سقط داشتم برا مادر شدنم دعا کنید روزی ک مادر بشم به نیت حاجتروایی تمام اعضای نی نی سایت روزه میگیرم😍😍 خدایا یعنی میشه به منم بچه سالم و صالح هدیه بدی😭😭😭

شما اگه رابطه داری و زندگی میکنی باید از اول پس در مورد این موارد باهاش حرف میزدی 

الانم رک بگو

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چون این موارد بنظر من زشته اقا توقع داسته باشه دونگی باشه مگه بعد از چند بار بکیار خانم حساب کنه

😂😂حالا دونگو اونموقع نمیگیره ولی حواسش به مخارجش هست اونجا نه ولی از یه جایی دیگه جبران کنی

😂😂حالا دونگو اونموقع نمیگیره ولی حواسش به مخارجش هست اونجا نه ولی از یه جایی دیگه جبران کنی

خوب دیگه اره 

این به آدمش برمیگرده 

دیگه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم