2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقااااا اینا دیگه کی هستن 

نمیدونم والا من از وقتی نامزد کردم لیزر نرفتم 

چون دیگه نه از بابام میتونستم بگیرم 

نه از نامزدم چون روم نمیشد 

نمیدونم چرا بی دلیل تعلیق شدم دیشب فقط توی تاپیک های التماس دعا برای همه آرزوی خوب کردم 😐

دیگه پول لیزر به پارتنرتون مربوط نیست که.

حالا باز کافه یه حرفی.

جهان سوم جایی نیست که از نظر اقتصادی و سیاسی و اجتماعی، از بقیه ی کشور های اروپایی و آمریکایی عقب باشه...جهان سوم جایی هست که دختر ۱۵-۱۶ ساله، میشینه توی کافه ی پر دود و دمه و سیگار میشه و فکر می‌کنه چه کار شاقی انجام داده...
وظیفه اون که نیست که بده  گلم واسه کافه اره ولی لیزر و چیزای شخصی شما ربطی  به اون ندا ...

کافه هم بابد خوده استارتر حساب کنه

دیبایی ساختم ک ب بودنش افتخار میکنه:)🤌🏻🤍  

یبار با پشمات بذار مواجه شه بعد مطرخ کن

برای حاجتتون بعد از نماز مغرب ۱۰۱ بار بگید :لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین فَاسْتَجبناله و نَجٌَيناه من الغم و كذلك نُنْجي المؤمنين ...برای رهایی از شر ظالم بگو : فَسَيَكفيكَهُم الله و هو السمیع العلیم♥️حسبي الله و نعم الوكيل♥️خدا برایم کافی و بهترین وکیل هست♥️
دقیقا چرا کافه اره چه فرقی داره یک بار تو یک بار اون 

چون این موارد بنظر من زشته اقا توقع داسته باشه دونگی باشه مگه بعد از چند بار بکیار خانم حساب کنه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم