2777
2789
عنوان

میخوام کات کنم

190 بازدید | 12 پست

یک ساله باهاش اشنا شدم و خیلی دوسش دارم

چند بار بحث ازدواج پیش اومد و گاهی میگفت معلوم نیست نتیجه رابطمون چی میشه ، یا میگفت رابطمون بی هدف نیست

و گاهی هم میگفت اوضاع اقتصاد خوب نیست و دنبال ازدواج هم نیست،اینم بگم داداشش با دوس دخترش ازدواج کرده و با خودم میگفتم شاید نظرش عوض شه و به ازدواج فکر کنه اما دیگ من امشب تصمیم گرفتم تمومش کنم ، نیاز دارم تاییدم کنین 🥺😔

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین ب نظر من حتما مشکل اصلی رو بهش بگو بهش بگو میخوام هدف رابطمون مشخص بشه و اگه قصدت دوستیه من نمیتونم.

ب نظرم آدما اگه قانع بشن خیلی خوبه تااینکه کلی حرف تو دلشون باشه و جدا بشن.

این تجربه شخصی منه و به عنوان نصیحت بهت میگم

همچی تموم شد و برای همیشه تو رفتی💔امیدوارم بعد از تو به آرامش برسم💔 تابستونی که توی اون از دست دادم و هیچی بدست نیاوردم....😅الان تنهای تنهام و ناامید، روزای پوچ و خالی پشت هم داره میگذره تازه دانشگاهم باید برم افسرده شدم و حوصله ندارم حتی خداهم منو تنها گذاشته... این روزا حالم بهتره تازه خودمو و خدارو پیدا کردم تازه به آرامش نزدیک تر شدم ولی هنوز بهش نرسیدم...شکر❤روزای درهم برهم و شلوغ روزایی که مغزم موقع خواب هم بیداره روزایی که ته ته ته قلبم به رویاهام فکر میکنم و امید میگیرم🌱💔 من دیگه حوصله و ذوق هیچیو ندارم...12.9🖤 چقد بده ی سری حرفا عین سیلی باشه تو صورتت...۱.۱۸🖤۲.۹ کاش قلبم تپیدن بلد نبود...🙂 همیشه فکر میکردم زمانی که به یه سری چیزا برسم حالم خوب میشه ولی نشد که نشد، برعکس داره حالم بدتر میشه😪...۳.۲۳.چه بود زندگی اگر تو نمیرسیدی؟؟؟💍♥️💑.باز دلم مثل همیشه خالیه💔دیگه دنیا واسه من تاریکه،زندگی کوره رهی باریکه،آخر قصه ی من نزدیکه...💔۴.۲۵.داره تموم میشه دیگه...💔 یک روز قبل تولدم عشق بین ما هم تموم شد.امیدوارم هیچوقت جلوی راهم سبز نشی🙂🖤 خدایا برایم معجزه ای بفرست...🤲

خوب عزیزم سیاست داشته باش  بگو خواستگار دارم باید حواب بدم موندم چیکار کنم

یبار خاستگار داشتم خیلی معمولی رفتار کرد ، در حالی ک من از سرگردانی داشتم دیوونه میشدم

وحشی ترینم 🎀💅🏻☠️

بزرگترین مسئولیت تو نجات خودت و شادی خودته.

آفرین.بخاطر تموم چیزهایی که جنگیدی باهاش تا تصمیم درست رو بگیری به خودت افتخار کن.

به آینه نگاه کن و ببین کسی رو که برای شادیش تصمیم عاقلانه ای گرفتی مطمئنم که ازت متشکره

یبار خاستگار داشتم خیلی معمولی رفتار کرد ، در حالی ک من از سرگردانی داشتم دیوونه میشدم

بگو این جدی هست 

قراره مثلن فردا بیاد من هم نمیخوام نه بکم چون موقعیت خوبیه  

و چند مدت نتونم باهات در ارتباط باشم 

عزیزم بچه گانه رفتار نکن که بگی خواستگار دارم خیلی راحت بگو اگه هدف این رابطه دوستی و وقت هدر دادن هست من همچین آدمی نیستم با اینکه براتون احترام قائل هستم ولی باید تمومش کنیم