2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😔💔

743 بازدید | 17 پست

خسته شدممم از همه چی خسته شدم 

دیگه کشش ندارم یه دل سیر گریه کردم 

چرا خدا منو نمیبینه؟!😭💔

چرا برام هیچکاری نمیکنه؟ مگه نمیگن خدا از رگ گردن به ادم نزدیک تره؟

از زندگیم خسته شدم دیگه هیچ انگیزه ایی برای زندگی کردن ندارم 

هر روز و هر لحضه زندگیم ارزوی مرگ میکنم دلم میخواد امشب که میخوابم صبح بیدار نشممم 

مامانمم پول حقوقمو ازم دزدیده امشب دیگه واقعا بریدم همه دلخوشیم به این بود حقوقمو میگیرم کفش میخرم کفشم کهنه شده تو مدرسه خجالت میکشم مداد و خودکار و دفتر میخرم هی نخوام منت این و اونو بکشم و از اینو  و اون بگیرم 

نگین چیشده تاپیک های قبل و امضامو بخونین 

چقدر حسرت بخورم ؟ چقدر با حسرت نگاه به مامان های دیگه کنم و یواشکی گریه کنم 💔

برای اینکه به اونی که میخوام برسم یه صلوات مهمونم میکنید؟😔💔

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...
هر روز برو سركار دو شيفتم كار كن تا جايي ك مدرسه بهت اجازه ميده پولاتم بريز تو يه كارت مخفي

پول نقد بهم داده بودن صاحب کارم اون پول رو قایم کرده بودم اومده اتاقموگشته ازم دزدیده 😔

خدایا خودت بدادم برس 

اون روز هم کلاسیام بهم میگفتن با کفشات میری چوپانی انقدر کهنه و کثیف شده؟ بخدا از خجالت مردم💔

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نقد نگير ديگه يا سريع برو بزن به كارتت

چون سنم قانونی نیست کارتم به نام بابلمه اس ام اسش میره رو گوشی بابام سر سام گرفتم از دستشون 

مال کدوم شهری 

شیراز

آدم حسابی تو فامیل ندارید که ازت در مقابل خانوادت دفاع کنه

نه ادم حسابی کجا بود همشون بخاطر اخلاق گند خانوادم ترکمون کردن جواب تلفنمونم نمیدن حتی خاله و دایام 

ربطي به سن نداره عزيزم با شناسنامه هم ميدن

بانک کشاورزی کارهامو کردم کارتمو بخودم ندادن گفتن بابات باید بیاد بابام اومد گرفت کارتمو داد بهم

هر روز برو سركار دو شيفتم كار كن تا جايي ك مدرسه بهت اجازه ميده پولاتم بريز تو يه كارت مخفي

دو شیفت نمیتونم صبح ها از ساعت ۶:۴۵ تا  ۲ ظهر مدرسم 

پیاده میام خونه میشه ۲ و نیم 

۳ میرم سرکار تا ۸ شب 

پیاده میام خونه میشه ۹ 

۹ خسته و کوفته میام خونه کارهای خونه روـمیکنم وـجمع جور کردن غذا درست کردن برای فردا مشق های ابجیمو بگم و به درس های خودم برسم و...😔💔

اضافه كار بمون تا ١١/١٢ شب

بیشتر از ساعت ۸و ۹نمیرارن بیرون باشم 😔