2777
2789

یه پیتزا بگیر کیف کن 🤤😍

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من گذاشتم بانک پارسیان صندوق لوتوس 160 میلیون سه میلیون ماهیانه می داد

اما الان قیمت طلا داره میاد پایین ، کسی اقدام به خرید نمی کنه، صندوق ها در سود و کاهش قیمت سهیمید، هیچی دیگه پول کشیدم فعلا تو کارت

فروشگاه آنلاین عطر و ادکلن ویولت لیدی، محصولات اورجینال با نازلترین قیمت
گویا منظورشون صدمیلیون تومن هست نه صدهزارتومن

خاااک تو سرم 😂😂😂 

اصلا به ذهنم نرسید میلیون باشه 😂💔

واااای آب شدم از خجالتتتت 

مرسی که از گمراهی نجاتم دادی😂💔

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
من گذاشتم بانک پارسیان صندوق لوتوس 160 میلیون سه میلیون ماهیانه می داد اما الان قیمت طلا داره میاد ...

طلا داره میاد پایین

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
فدای سرت😂❤

خب اصلا به نظرم بره چنده تا پیتزا بخره مارم مهمون خودش کنه 😂 

آیت پیتزا ارزشش خیلی بیشتر از سرمایه گذاری هست 😂❤️

میلیون یا تومن؟ یه مقدار خرج کن یه مقدار نگه دار واسه روز مبادا😁

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری