2777
2789
عنوان

زونا

397 بازدید | 17 پست

کسی ازاطرافیانتون  توسن بالا زونا گرفته بابام یه هفته میگفت درد دارم شکمم درد داره امروز حالش خیلی بدشد روی شکم وکمرش  کهیر زده تاول زدن  چی خوبه براش خطرناک نیس ممنون میشم راهنمایی کنید خیلی نگرانم

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۳۵ سالم بود که گرفتم حتما باید دکتر برید، دارو میده  اما به هر حال زونا خیلی دردناکه، خیلی ...

دکتررفته امپول زده پماد و..  داده ولی تب ولرز شدید داره خیلی اذیت

چقدر بالا؟ من خاله‌ام شصت سالشه همین یک ماه پیش گرفت، دکترش نگفت خطرناکه ولی نمیدونم چه پمادی بهش دا ...

پدرم، 61سالش تب ولرز داره اذیتش میکنه خیلی بیقراره

اگه تهرانی ببرش بیمارستان رازی  وقتی استرس زیاد باشه یا از عصبی بودن بیرون میریزه انشاالله سبک ...

شهرستانم دقیقا این چندوقت ی سری مشکلات داشتیم مامانم داغونمون کرده نگرانم همین پدر دلسوزمون چیزیش نسه

می فهمم چی میگی  لعنتی بیماری خطرناکی نیست اما دردناک و اذیت زیاد داره  منکه ۲ هفته اول ...

یعنی خطرناک نیس خوب میشه؟ 

پدرم، 61سالش تب ولرز داره اذیتش میکنه خیلی بیقراره

امیدوارم زودتر خوب بشن، البته من مامانم هم وقتی پنجاه سالش اینطوریا بود گرفت ولی تب و اینا نداشت و کوتاهتر بود ولی برای خاله‌ام بیشتر شد

نه خطرناک نیست فقط اگه تبش بالاست کنترل کنید و مراقب باشید  منم یه استرس و فشار عصبی شدید بهم ...

اره بابام استرس شدیدی داشت😞

امیدوارم زودتر خوب بشن، البته من مامانم هم وقتی پنجاه سالش اینطوریا بود گرفت ولی تب و اینا نداشت و ک ...

مرسی عزیزم دعاکن چیزیش نسه