2789

دوست دارم اسمای جدید یاد بگیرم هرچقدر میگردم اسمای جدید نیست بعد که نوزاد که به دنیا میاد میبینم چه اسم قشنگی این اسم کجا بود

فردایی خواهد رسید که در آرزوهایم زندگی میکنم.درخواست ندید قبول نمیکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ساتین،نیکاشید،نارمیلا،دُرماه،هانیس،سودی،کژال،ژینا،پروشات، روژان،آرنوشا،ترنج،لیزا،حوردیس،بهان،دُرنوش،مَنیسا،روشن،رونا، نورآفرید،دُرشین،اِدنا،درین،شوکا،هورگل،بهدخت،مرینا،ناریش،ریما سروا،نازلی،نوردا،دلبانو،نیکوناز،لئا،ملودی،مانل،روژکا،نازنوش،آنیما

من دوست ندارم این اسمو  به نظرم باید اسم هم ظریف و لطیف باشه

نیلا

نیلای

اِلای

اِمـا

ایلماه

پناه

پارلا

دلوین

ستیـا

آیسـان

آنلی

نوا

آرتمیس

تینـا

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه