2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست
عزیزم نمیدونسته مامانم اصلا دختر داره دیدم داره نگا میکنه دیدم اومد اینا را گفت منو ت باغ دید 

تورو تو باغ دید بعد اومد گفت چون شاغل نیستی نمیخوامت؟
همینجوری یکاره؟
چه آدم عجیبی بوده..همون بهتر که نخواد

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
نمی‌دونم خیلی بدم اومد چون اگ برا شغل بخوان بعتر نخوان 

برا شغل نمی‌خوان اینم معیارشونه دیگه مثلا شاید فکر کنن خانمی که شاغله کمتر اهل مهمونیه یا مستقل تره شما اگه بخوای طرف درس خونده باشه اون باید ناراحت بشه بگه منو به خاطر مدرکم میخوای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو تو باغ دید بعد اومد گفت چون شاغل نیستی نمیخوامت؟ همینجوری یکاره؟ چه آدم عجیبی بوده..همون ...

نه عزیزم بییین  همه چیو پرسید بعد ک فهید من شغل ندارم ب مامانم گف ببخشید مزاحم شدم خودمم گفتم بهتر نخواد

برا شغل نمی‌خوان اینم معیارشونه دیگه مثلا شاید فکر کنن خانمی که شاغله کمتر اهل مهمونیه یا مستقل تره ...

نشدم من خودمم کم والا مهمونیم خرج خودمم در آوردم بدون شغل شانس منه خواهرم 

نه عزیزم بییین  همه چیو پرسید بعد ک فهید من شغل ندارم ب مامانم گف ببخشید مزاحم شدم خودمم گفتم ب ...

اهاا..بیخیال هرکسی معیار های خودشو داره
خیلی از اقایون هم هستن که دنبال خانمهای خونه دارن  

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اهاا..بیخیال هرکسی معیار های خودشو داره خیلی از اقایون هم هستن که دنبال خانمهای خونه دارن   &nb ...

بخدا خونه مامانم دارم فقط اذیت میشم چون فرق میزازن چون الان داداشم هرچی بگه ب من میگن بزار بگه شانس بخت منه

بخدا خونه مامانم دارم فقط اذیت میشم چون فرق میزازن چون الان داداشم هرچی بگه ب من میگن بزار بگه شانس ...

الهیی...این روزا هم میگذره  

نشدم من خودمم کم والا مهمونیم خرج خودمم در آوردم بدون شغل شانس منه خواهرم 

چی بگم والا حالا من کلا برعکس بودن خواستگارام همه خانم خونه دار فقط میخواستن لارجشون شوهرم بود که میگه هرکار میکنی به خونه داریت صدمه نزنه برا من و بچه ها نباید کم باشی

۲۵و نیمرالبته

هنوز وقت داریی برای زدواج خوب...مطمئن باش یکی میاد که دنبال خانم خانه داره:)
تو هم میری خونه ی خودت و از شرایط خونتون راحت میشی  

هنوز وقت داریی برای زدواج خوب...مطمئن باش یکی میاد که دنبال خانم خانه داره:) تو هم میری خونه ی خودت ...

صب اصلا انتظارشو نداشتم بد برخورد کرد بعد حالبه  پیش ماشین بودم همشون دید میزدن نگا میکردن

صب اصلا انتظارشو نداشتم بد برخورد کرد بعد حالبه  پیش ماشین بودم همشون دید میزدن نگا میکردن

عزیزمم