2777
2789
عنوان

سردرد شدید🤕

100 بازدید | 16 پست

دوستان نزدیک ی هفته هست خیلی سردرد شدید گرفتم اینجوریه شب و روز درد می‌کنه حتی تو خواب متوجه سردردم میشم بنا ب دلیلی نمیتونم ب دکتر مراجعه کنم کسی می دونه دلیلش چیه 

راستی حامله هم هستم ب نظرتون دلیلش می‌تونه حاملگی باشه ؟

خدایا خودت مواظب خانوادم باش. ❤🌱

کم خونی

کم ابی

خستگی

ضعف

بدخوابی

نورگوشی تو شب

خیلی عوامل 

بلندشو چندلیوان اب بخور

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم تو بارداری یه چند وقت رو سردرد خیلی وحشتناکی گرفته بودم جوری نمیتونستم راه برم یه قدم برمی‌داشتم مغزم درد می‌گرفت 

خدایا کربلا رو میخوام من رو برسون به امام حسین جانم (دوستان هرکی امضام رو خوند برام صلوات بفرسته ممنونم 💚💚
کم خونی کم ابی خستگی ضعف بدخوابی نورگوشی تو شب خیلی عوامل  بلندشو چندلیوان اب بخور

همه این علائم هارو دارم همیشه اینجوری ام.

حالم بد میشه آب میخورم حالت تهوع میگیرم

یا آب خیلی کم میخوری یا هم چشمات داره ضعیف میشه  شایدم بخاطر هرمون های بارداری ت باشه

متاسفانه آب شاید روزی یه لیوان یا نصفش 

آخه حالت تهوعم زیاده نمیتونم آب بخورم 

همه این علائم هارو دارم همیشه اینجوری ام. حالم بد میشه آب میخورم حالت تهوع میگیرم

عیب نداره مغزت کم اب شده

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
16هفته هست عزیزم

مصرف مایعات و ببر بالا اگر کم میخوری. نمک و غذاهایی ک فشار و میبره بالا خیلیییی کم کن. و اولین فرصت با پزشک مشورت کن. اینجا هم پزشک هست تو بخش کلینیک. ولی احتمالا نیاز به آزمایش خون و ادرار داشته باشن. دیگه داری به غربالگری دوم نزدیک میشی با دکترت درارتباط باش. 

سردرد میتونه از بارداری باشه منتهی ممکنه از فشار خون بالا هم باشه مثلا. نمک و کمتر مصرف کنید. 

سابقه فشار خون نداشتم نمک خیلی کم استفاده میکنم