2777
2789
عنوان

کارت بانکیم ...

54 بازدید | 8 پست

دوستان کارت های بانکیم گم شده دو تا کارت رفاه و ملی 

رو کارت اسم خودمه ولی مامانم برام حساب باز کرده حالا خودم میتونم برم بگیرم کارتمو از بانک ؟؟ اگه مدارک خودمو و قبول ندارن میتونم مدارک مامانمو ببرم ؟بانک تا ساعت چند باز میشه معمولا ممنون میشم 

خود را بطلب هر انچه خواهی که تویی 🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری ؟😐

نمی‌دونم ۱۸ تومن داشتم بعد دیگه ازاین کارتم پول نکشیدم الان موجودی گرفتم ۸ تومن مونده💔😭

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔
نمی‌دونم ۱۸ تومن داشتم بعد دیگه ازاین کارتم پول نکشیدم الان موجودی گرفتم ۸ تومن مونده💔😭

وا چ جوری مگه میشه 

رمز دوم داشتی ؟!!!!

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
نمی‌دونم😭 ن رمز دوم نداشتم

منم یه بار این شکو کردم  کارت مامانم ک اصن ازش استف  نمیکرد بعد از موجودی گرفتن گفت ده تمن الکی کم شده 

من همش ب مامانم میگفتم امکان نداره بانک خودش کم کنه و حتما اشتباه میکنه ولی مامانم مطمئن بود 

الان ک پیامتو دیدم یاد اون حریان افتادم😥

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
منم یه بار این شکو کردم  کارت مامانم ک اصن ازش استف  نمیکرد بعد از موجودی گرفتن گفت ده تمن ...

💔

کاربری دو نفره ⭕️ رد نکن امضامو تروخدااااا واسه نیتم دعا می‌کنی 🥲💔