دوستان کارت های بانکیم گم شده دو تا کارت رفاه و ملی
رو کارت اسم خودمه ولی مامانم برام حساب باز کرده حالا خودم میتونم برم بگیرم کارتمو از بانک ؟؟ اگه مدارک خودمو و قبول ندارن میتونم مدارک مامانمو ببرم ؟بانک تا ساعت چند باز میشه معمولا ممنون میشم
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
منم یه بار این شکو کردم کارت مامانم ک اصن ازش استف نمیکرد بعد از موجودی گرفتن گفت ده تمن الکی کم شده
من همش ب مامانم میگفتم امکان نداره بانک خودش کم کنه و حتما اشتباه میکنه ولی مامانم مطمئن بود
الان ک پیامتو دیدم یاد اون حریان افتادم😥
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!