دوستان کارت های بانکیم گم شده دو تا کارت رفاه و ملی
رو کارت اسم خودمه ولی مامانم برام حساب باز کرده حالا خودم میتونم برم بگیرم کارتمو از بانک ؟؟ اگه مدارک خودمو و قبول ندارن میتونم مدارک مامانمو ببرم ؟بانک تا ساعت چند باز میشه معمولا ممنون میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!
منم یه بار این شکو کردم کارت مامانم ک اصن ازش استف نمیکرد بعد از موجودی گرفتن گفت ده تمن الکی کم شده
من همش ب مامانم میگفتم امکان نداره بانک خودش کم کنه و حتما اشتباه میکنه ولی مامانم مطمئن بود
الان ک پیامتو دیدم یاد اون حریان افتادم😥
اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران میگریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!