2777
2789
عنوان

پسر خوووب

79 بازدید | 2 پست

سلام دوستان، یه پسری رو در نظر بگیرید که وضع مالی متوسطی داره، تحصیلات و شغل ثابت و ... هم داره، اینارو گفتم که برسم به مهم ترین قسمتش یعنی اخلاقش، اخلاقش تکه. باایمان و بااخلاص و خانواده دوست، کاری و مسئولیت پذیر و حامی و خوش اخلاق و خوشرو. حلال و حروم سرش میشه و دست به خیر داره خیلی زیاد. واقعا نمیدونم چطوری باید ازش تعریف کرد. شما اینطور در نظر بگیرید که شبیهش خیلی کم پیدا میشه. از اینایی که گفتم مطمئنم چون خیلی ساله میشناسمش. خانواده خوب و متدینی هم داره. از رفتارش یا خانوادش عشق و احترام چکه میکنه 😅 خدا برای خانوادش حفظش کنه ان شاءالله. میخواستم بپرسم دو تا موضوع که یکیش وضع مالی خیلی معمولیه و دومی قد نسبتا کوتاه، چقدر میتونه اهمیت داشته باشه؟ اینطور که تقریبا هم‌قد من باشه یا حداکثر چند سانت بلندتر و من قدم معمولیه. از خصوصیاتی که گفتم مطمئنم و خدا شاهده اغراق نکردم. همون چیزی بوده که در نظرم اومده. میشه کمکم کنید و نظرتون رو بگید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2791
2779
2792